Beyazın Zarif Ve Asil Etkisi

Aslında sadece hanımların tercih ettiğini söylersek yanılmış oluruz. Çünkü en az hanımlarımız kadar erkekler de tercihlerini genel olarak beyazlardan yana kullandılar. Hatta ev tekstilinden dekorasyon ürünlerine kadar hep beyazlar birinci sıradaydı.

Bunun temel nedeni olarak toplumsal anlamda zor günlerden geçmekte olduğumuz şu günlerde insanlarımızın artık koyu tonlar görmeyi mental anlamda red etmesinden kaynaklandığını vurgulayan uzmanlar renklerin psikoloji üzerindeki etkisine dikkat çekiyorlar.

Duruma moda takipçileri boyutuyla yaklaşmaya devam edersek beyaz ya da ekru tonlardaki dantel elbiselerin her hanımın gardırobunda favori parçalar arasında yer aldığını görmekteyiz. Her yazın modasına uyan beyaz pantolonlar bu yaz da vazgeçilmezler arasında yerini koruyor. Erkekler ise beyaz pamuklu şile bezi hakim yaka gömleklerinden yaz boyu vazgeçemeyecek gibi görünüyorlar.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın