Bu Etkinlikleri Kaçırmayın!

CUMARTESİ ETKİNLİKLERİ

Dünyayı Gezen Balon
Hafta sonu çocuklar için etkinlik arayan ebeveynlerin imdadına Dünyayı Gezen Balon yetişiyor. İki meraklı arkadaşın hikâyesini anlatan oyun, 24 Aralık’ta Karma Drama sahnesinde çocuklarla buluşuyor.
İki afacanın hayallerini gerçekleştirme zamanı artık gelir; dünyanın her yerini gezip, yeni bilgiler ve dostlar edineceklerdir. Böylece Boncuk ve Minnoş için komik ve eğlenceli bir yolculuk başlar…

Sertab Erener
Akasya Acıbadem, 2016’yı uğurlarken yeni etkinliklerle karşımıza çıkıyor. Sevilen sanatçı Sertab Erener, 24 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da Akasya Meydan’da vereceği konserle gelenlere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Geç Kalanlar
 
Pervin Ünalp’ın yazdığı, Nihat Alpteki’nin yönettiği Geç Kalanlar; ihtiyacımız olan tek şeyin biraz farkındalık olduğuna değiniyor ve sorduklarıyla izleyicilerine derinlikli bir yüzleşmenin resmini gösteriyor.
Defne Gürmen, Elçin Atamgüç, Vildan Gürelman ve Zafer Kırşan’ın oynadığı oyun; Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde bu cumartesi sizlerle.

 
Mandala Eğitimleri
Hem daire hem de merkez anlamına gelen mandala, bütünlüğü simgeler. Tüm evreni ve ayrıca zihinlerimizdeki derin, görünmeyen içsel dünyayı temsil eder. Mandala Akademi de bilinçaltına attığınız ve size engel olan bilgilerin yüzeye çıkmasını sağlayan mandala eğitim programları veriyor. Hayatın içinde akışınıza engel olan tıkanıklıklarınızdan sıyrılmanızı ve özgürleşmenizi sağlamayı vadeden bu programı Mandala Akademi’de, bu cumartesi saat 11.00’da bulabilirsiniz.
 
PAZAR ETKİNLİKLERİ
 
Sunay Akın ile Görçek

Gösteride emekli kaptan, izleyicilerini kâğıt gemilerden seyir defterinin yeni sayfalarını okumaya davet ediyor. Görçek’i izleyenler, bir arada yaşama duygusunun ve bilginin en büyük güç olduğu gerçeğini kavrayacaklar. Sunay Akın, yeni gösterisi “Sunay Akın ile Görçek” ile bu pazar Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde… Etkinlik saat 18:00’da başlıyor.
 
MFÖ
Kanyon, 25 Aralık’ta bu yıl müzik kariyerlerinde 45. yıllarını geride bırakan MFÖ’yü ağırlayacak. MFÖ’nin unutulmaz şarkılarının olacağı konserde en sevilen şarkılar da seyirci ile birlikte seslendirilecek. Konser saat 18.00’da başlıyor.

Aslan ile Fare Kurnaz Tilki’ye Karşı

Ağustos böceği Tırrık ile kurnaz tilki Tekdiş’in hikâyesinin anlatıldığı oyun; bazen en işe yaramaz diye kenara itilen birinin bile yeri geldiğinde çok kıymetli olacağını anlatan, hayvanlar arasında geçen eğlenceli, eğlendirirken de öğreten ve şarkılı danslı kurgulanıyor…
Barış Manço Kültür Merkezi’nde oynanacak oyun saat 13.00’da başlayacak.
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

Bu Etkinlikleri Kaçırmayın!

Cuma

Kıraç Konseri

Rock müziğin güçlü sesi Kıraç, 4 Kasım Cuma akşamı saat 22.30’da sevenleriyle buluşuyor. Fiyort Live Performance İstanbul sahnesinde yapılacak konserin biletleri www.biletix.com’da!

Şahane Züğürtler

Şahane Züğütler, Rusya’daki devrimden sonra pek çok Rus asilzadesi gibi başka ülkerelere kaçan Ouratieff çiftinin hikayesini anlatıyor. Çara ait yüklüce bir serveti de beraberinde götüren çift, bu paraya dokunmayıp çeşitli evlerde hizmetçilik ve uşaklık yaparak hayatlarını sürdürmeye devam ederler. Ancak saklamaya çalıştıkları bu parada herkesin gözü vardır ve Ouratieff çifti parayı korumak için büyük bir gayret içindedir. Neticede çok büyük bir servete hükmetmekle beraber yoksul bir hayat yaşayan çiftin başına gelen akılalmaz olaylar, izleyicisine eğlenceli iki saat sunuyor. Yönetmenliğini Haldun Dormen’in yaptığı oyun, 4 Kasım Cuma saat 20.30’da Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde sizlerle.

KidzMondo 

Türkiye’nin ilk çocuk şehri olan KidzMondo, çocuklarınızın hem eğlenip hem öğrenmesini vadediyor. Trump Alışveriş Merkezi’nde 4 bin m2’lik alana yayılan KidzMondo’da, 4-14 yaş arasındaki çocuklar 40 farklı meslek ünitesinde çalışıp para kazanıyor. Şehre havaalanından giriş yapıyor, istediği mesleği seçip kostümlerini giyiyor ve işinin başına geçiyor. Böylelikle büyüklerin yaşamını deneyimleyip hayatın ekonomik döngüsünü kavrıyor!

Cumartesi

On İki Öfkeli Adam

Şüphelinin suçlu olduğunun genel kabul görüldüğü jüride, bir üye bu karara karşı çıkarsa ne olur? 12 jüri üyesi üzerinden adalet kavramını sorgulayan oyun, Kâğıthane Sadabad Sahnesi’nde seyirciyle buluşuyor. Oyun 5 Kasım Cumartesi saat 15.00’da başlayacak.

Seminer

Akbank Sanat, İFSAK 24. İstanbul Fotoğraf Günleri kapsamında kasım ayı boyunca ev sahipliği yapacağı sunum, söyleşi ve forumlar ile fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor. Moderatörlüğünü Handan Tunç’un yapacağı etkinliğin katılımcı listesi ise şöyle: Ahmet Öner Gezgin (Işık Üniversitesi), Aykan Özener (18 Mart Üniversitesi), Mehmet Bayhan (Haliç Üniversitesi), Ahmet İmançer (Ege Üniversitesi ve EFSA), Ufuk Duygun (Yıldız Teknik Üniversitesi – Sanat Tasarım Fakültesi), Yücel Tunca (Fotoğraf Vakfı ve Galata Fotoğrafhanesi), Mustafa Ertekin (AFSAD), Esin Koç (İFSAK), Seçkin Tercan (Mimar Sinan Üniversitesi), Osman Ürper (Marmara Üniversitesi).
5 Kasım Cumartesi saat 15.00’da Akbank Sanat’ta yapılacak ‘’Fotoğraf Eğitimi ‘’ etkinliğini kaçırmayın.

Koray Avcı Konseri

Güçlü ve samimi yorumu ile sosyal medya platformlarında ilgi odağı olan ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Koray Avcı, 5 Kasım Cumartesi gecesi seyirci karşısına çıkıyor. Usta sanatçıların eserleri dışında kendi beste ve şiirlerini de seslendiren Koray Avcı, Fiyort Live Performance İstanbul’da saat 22.30’da sizlerle…

Seksen Günde Dünya Turu

Akbank Çocuk Tiyatrosunda sahnelenen oyun, 6 yaş ve üzeri çocuklara hitap ediyor. Maceraperest Mr. Fogg’un uşağı Pasaport ile birlikte, dünyanın her köşesini gezip görmek ve bunu rekor bir zamanda tamamlamak niyetinde olması anlatılan oyun, Jules Verne’nin aynı adlı romanından uyarlamadır. Dört oyuncunun yirmiden fazla karakteri canlandırdığı bu unutulmaz klasik, 5 Kasım Cumartesi saat 11.30’da perde açıyor.

Fehim Paşa Konağı

Turgut Özakman’a 1979 yılında İş Bankası Tiyatro Büyük Ödülü’nü kazandıran Fehim Paşa Konağı, 2. Meşrutiyet döneminde geçer. Eski Kabadayı Rasim Baba ve gölge oyunuyla ilgilenen oğlu Yusuf’un hikâyesinin anlatıldığı oyun, Yusuf’un Fehim Paşa’nın kızına âşık olmasıyla iktidar kavgalarının ortasında eğlenceli bir olaya döner. Oyun, 5 Kasım Cumartesi saat 20.30’da başlıyor.

Pazar

Sebzeler Ülkesi

Erkan Gündüz’ün yönettiği “Sebzeler Ülkesi” adlı çocuk tiyatro oyunu, Cevahir AVM FunLub Sahnesi’nde izleyici karşısına çıkıyor. 6 Kasım Pazar saat 14.30’da, tiyatroyla tanışmak isteyen minikler, sebzelerin etkileyici dünyasına davet ediliyor. Elektrik ve su kesintileri ile başlayan olaylar zinciri, Sebzeler Sultanı’nın olaya el koyması ile son buluyor. Peki, sebep nedir? Cevabı Şebnem Güler Karacan’ın yazdığı bu oyunda…

Karaköy-Süleymaniye-Vefa-Zeyrek Fotoğraf Gezisi

Fotoğraf âşıklarını İstanbul’un tarihi yerlerini keşfetmeye davet eden etkinlik, 6 Kasım Pazar günü Karaköy’deki Kadıköy vapur iskelesi önünde 09.00’da başlayıp Galata Köprüsü, Perşembe Pazarı, Süleymaniye, Vefa, Kadınlar Pazarı ve Zeyrek rotasında devam edecek. Etkinliğe katılanlara, İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nde görev yapmakta olup Temel Fotoğrafçılık Atölyesi dâhilinde dersler veren Koray Akten eşlik edecek.

Gündüz, Işık, Gece Filmleri

İstanbul Modern Sinema, “Gündüz, Işık, Gece” sergisi kapsamında, TEPTA tarafından hazırlanan tasarım ve aydınlatma odaklı bir film programına ev sahipliği yapıyor. Bu film programı içerisinde iş birliğinde bulunan markaları daha yakından tanıtacak belgesel niteliğindeki kısa filmlerin yanında, aydınlatma teması etrafında gerçekleştirilmiş, farklı yönetmenlere ait deneysel çalışmalar izleyiciye sunulacak. 6 Kasım Pazar günü yapılacak bu etkinliği kaçırmayın.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak