Bu Kış Hangi Parfümleri Kullanalım?

Yaz aylarında fresh kokulara olan ilgimiz, şu günlerde daha sıcak ve etkili kokulara yöneldi. Kış sezonunda kendisini daha belli eden, gösteren ve kalıcılığı yüksek kokulara ihtiyacımızın olduğunu düşünürsek, hangi markalara yöneleceğimiz de tam bir soru işareti haline geliyor. İşte kış sezonunda parfümünüzü bulmaya yardımcı olacak en iyi kış parfümü önerileri…

Prada – La Femme Prada Parfüm
Eğer kış mevsimi demek baharatlı ve çiçeksi kokuların cazibeli bir karışımı demek ise, sizin parfümünüz sezonun en öne çıkan parfümlerinden birisi olan Prada markasının ‘La Femme Prada’ modeli olmalıdır.
 

prada

Alexander Mcqueen Parfüm
Yaz mevsimi bitse bile aradığınız parfüm hala taze ve ferahlatıcı bir koku ise, kokusunu üç özel çiçeğin karışımından alan bu parfüm, sizin için ideal seçim olabilir.
 

alexander

Yves Saınt Laurent- Black Opium Parfüm
Parfüm denildiğinde ilk akla gelen markalardan birisi olan Yves Saınt Laurent, Black Opıum ile sadece bu sezona değil, son yıllara damgasını vuracak gibi.
 

black

Gucci – Guilty Platınum
Gucci markasının güçlü- maskülen-feminen algısını birleştiren bu parfüm, misk ve tatlı notaların gücünden ilham alıyor. İçerisindeki amber notası ise parfüme ayrı bir hava katıyor.
 

gucci

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın