Dekorasyonda İki Ayrı Tarz

Zarafete giden yolun sadelikten geçtiğini düşünenlerdenseniz, yalın görünümü ve fonksiyonelliğini dengeli bir bütünlük içerisinde sunarak yemek odalarınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz. Keyifli sohbetlerin ve hiç unutulmayacak yemeklerin başkahramanı olan alanlarınızda, sade ve şık bir tarz oluşturabilirsiniz.

Farklı tasarım anlayışıyla ortaya çıkan, stili ile dikkat çeken ve dinamik görünümlü eşyalar mekânların havasını tamamen değiştiriyor. Ayrıca farklı dizaynlı, modern görünümlü sandalye ve benchler de tüm beğenileri üzerine toplayacaktır.

İder Mobilya İkaros Yemek Odası  
 

ider mobilya

 
Heyecan veren renklerle evinizin her köşesinde mutluluğu yaşamak düşüncesindeyseniz, rahat ve konforlu kullanımı olan zengin kumaş seçeneklerine yönelebilirsiniz.
Farklı tasarımlarıyla hayatınıza renk katmak için kiremit rengi ve yeşilin iç ısıtan uyumundan da yardım alabilirsiniz. Bu renkleri kullanarak salonunuzda şıklığı, sıcaklığı ve konforu yakalamanız çok da zor olmayacaktır. Kullanacağız desenli kırlentlerin ise yaşam alanlarına ayrı bir sıcaklık kattığını unutmayın. Üçlü ve tekli koltuklardan oluşan takımları hem ahşap detaylarla öne çıkarabilir hem de yatak olma ve geniş oturum özelliğiyle de konforu evinizde yakalayabilirsiniz.

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı
 

mobilya

 
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak