Dünya Kahve Günü’nde Tchibo İle Kahve Keyfi

“Biz işin kahvesindeyiz” sloganıyla 1949 yılından bu yana kahve tutkunlarına özel deneyimler sunan Tchibo, misafirlerine Dünya Kahve Günü’ne özel bir de hediye sunuyor.
 
1 Ekim’de Tchibo mağazalarını ziyaret eden kahve tutkunlarına özel kampanya kapsamında 1 fincan Türk kahvesi isteyene 2.si; 200 gr Türk kahvesi alana ise 100 gr Türk kahvesi Tchibo’dan hediye.

1 Ekim Dünya Kahve Günü, dünyanın bu en sevilen içeceğini ona özel bir günde tekrar hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla tüm dünyada kutlanan bir gün. Dünyada 1949’dan bu yana Türkiye’de ise 10 yıldır kahve tutkunlarını dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırladığı özel lezzetlerle buluşturan Tchibo da bu özel günü kutlamak için bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında, 1 Ekim Cumartesi günü mağazalarını ziyaret eden kahve tutkunlarını sevindirmek isteyen Tchibo, 1 fincan Türk kahvesi içene 2.’sini; 200 gr Türk kahvesi satın alana ise 100 gr Türk kahvesini hediye ediyor.

Herkesi 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde, Türkiye geneline yayılan 57 mağazasında kahve tutkusunu paylaşmaya davet eden Tchibo, evde Türk kahvesi yapmak isteyenlere de Türk kahvesi yapmanın püf noktalarını veriyor.
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak