Gardıropların Olmazsa Olmaz 3 Parçası

Burberry’nin üretip bütün dünyada bir trend öncülüğünü yaptığı bu ceketler, hem hadın hemde bir erkeklerin en büyük kurtarıcılarından olma özelliği taşıyor. Kot pantolon ve spor ayakkabılarla kombinleyip cool bir görünüm oluşturabileceğiniz bu ceketleri işe giderken de üzerinize alıp şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

 

trençkot

 

trençkot

 

trençkot

 

trençkot

 

trençkot

 

trençkot

Büyük plazalarda çok ciddi bip pozisyona sahip olmanıza gerek yok, siyah bir blazera sahip olmanız için. Vücudunuza uygun mükemmel bir kesimli siyah blazer ceket ile her an herşeye hazırlıklı olabilirsiniz. Asla modası geçmeyen bu ceketler, sizi sık sık alışverişe gitmekten de kurtaracaktır.

blazer ceket

 

blazer ceket

 

blazer ceket

 

blazer ceket

 

blazer ceket

 

blazer

İlk defa 60’larda tanıştığımız denim ceketler artık bizim için sadece mavi bir ceket olmaktan çıkmış durumda. Günümüzde artık bu ceketlerin her renklerini görebiliyoruz. Günlük giyimde bütün kombinlerinizde tamamlayıcı olarak kullanabileceğiniz ve en büyük kurtarıcılarınızdan biri haline gelecek olan denim ceketleri, özellikle bu serin havalarda gardrobunuzun en baş kısmına taşımakta fayda var.

denim

 

denim

 

 

denim ceket

 

denim ceket

 

blazer ceket

 

blazer ceket

 

Av. Seher Tuba Çevik

Yerli ve yabancı birçok firmaya hukuk danışmanlığı yapan yazarımız Av. Seher Tuba Çevik, Aysha’da hukuk alanında yazılar yazmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak