Gelin Adaylarının Yaptırdıkları En Popüler Estetik Uygulamalar

Düğün gününüz… Uzun zamandır hayalini kurduğunuz,  o tarih yaklaştıkça stresten uykularınızın kaçtığı ve bir ömür boyu sürecek bir mutluluğa evet diyeceğiniz o muhteşem gün… Hangi gelin düğün gününde en güzel kendisinin olmasını istemez ki? Davetlilerin tüm bakışlarının gelinde toplandığı anda gelinliği ve saç-makyajı kadar cildi ve güzelliği ile de adından söz ettirmek kim istemez?

Eğer o büyük gün gelip çattığında cildinizin de en az sizin gibi parlamasını ve pürüzsüz gözükmesini istiyorsanız; düğün gününüzden önce bazı bakımları yaptırmanız gerekiyor maalesef. Son zamanlarda her gün yeni bir buluşla aydınlanan estetik dünyası ise gelin adaylarına küçük bakımlar yerine daha etkili müdahaleler vaat ediyor. İşte gelin adaylarının düğün günlerinden önce inzivaya çekilip yaptırdıkları en çok tercih edilen estetik uygulamalar…

Yapılan bir araştırmaya göre gelinlerin% 14,8’i, düğün tarihlerine son bir ay kala Botox yaptırmayı tercih ediyorlar. Listenin en çok tercih edilen estetik müdahaleler uygulamasının ikinci sırasında ise CoolSculpting yani soğutma teknolojisiyle bölgesel zayıflama yöntemi karşımıza çıkıyor. Gelinlerin düğün tarihlerinden önce en çok yakındıkları konulardan birisi olan fazla kilolar sorunu soğutma teknolojisi ile kısa sürede etkili çözümlere ulaşabiliyor.
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak