Güllerin İçinden: Gülsha Purifying Rose Dust

Özellikle yatmadan önce yaptığımız bu temizlik işlemi sayesinde, cildimiz gece boyunca nefes alarak kendisini tazeler. İşte günün sonu gelip cildimizi temizlemeye başladığımızda, kurtarıcı ürünlerimizden birisi olan arındırıcılar başımızın tacı oluyor. Kullanımı basit ve sonucu oldukça iyi olan bu arındırıcılar arasında, son zamanlarda dikkat çeken ise gül tozu ile üretilen ise Gülsha Purifying Rose Dust

Birçok makyaj uzmanı ve makyaj bloggerinin yazılarında yer verdiği bu ürün, Isparta’da yetişen ‘Rosa Damascena’ güllerinden üretilerek, Fransız kozmetik uzmanları tarafından geliştirilmiştir. İçerisinde bulunan gül tozu, gül yapraklarından hazırlanmış ve cildinize ilk uygulamadan itibaren gözle görülür bir parlaklık ve canlılık kazandırmaktadır.

Gülsha Purifying Rose Dust arındırıcının uygulaması da oldukça basit. Üründen bir tatlı kaşığı kadar avucunuza döküp az bir su ile krem kıvamına gelene kadar karıştırıyorsunuz. Sonrasında masaj yaparak cildinize uyguluyorsunuz. Ürün, içerisinde bulunan saf gül tozları yardımı ile cildin sebum dengesini bozmadan, ölü derileri hemen temizliyor.
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak