Haftanın Konserleri

CEM ADRİAN ANTALYA’DA…

Müzikte sınırları zorlayan, kuralları hiçe sayan Cem Adrian, 21 Ekim saat 22.00’da Antalya Tudors sahnesinde… Sene başında seslendirdiği türkülerden oluşan son albümü “Seçkiler 2”yi çıkartan Cem Adrian, şehir şehir gezerek konserlerine devam ediyor. En fazla canlı performans sergileyen sanatçılar arasında ilk sıralarda bulunan Adrian, 10 yıldır birçok kimlikle müziğin çeşitli alanlarında farklı eserlere imza atıyor. “Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım” (2005), “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti” (2006), “Seçkiler” (2008), “Emir” (2008), “Kayıp Çocuk Masalları” (2010), “Siyah Bir Veda Öpücüğü” (2012), “Şeker Prens ve Tuz Kral” (2013), “Cam Havli” (Umay Umay ile birlikte-2014), “Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum” (2014), “Yalnızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni” (2015) adlı albümleri de bulunan sanatçı, şimdilerde yeni albüm ve kitabının hazırlıklarını sürdürüyor.

IMANY, VOLKSWAGEN ARENA’DA…

Daha çok caz, soul ve folk müzikten izler taşıyan Imany, 2011’de yayınladığı ilk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanıp kendisine geniş bir hayran kitlesi edindi. “Sous Les Jupes des Filles ‘’ filmine yaptığı müziklerle adını sinema izleyiciyle de buluşturan sanatçı, bu sayede kıtalararası uzun bir turne de gerçekleştirdi. Şarkılarında birçok konuya değinen Imany, her duyguyu bir arada hissettirdiği şarkılarıyla 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 21 Ekim’de sahnede!

AYHAN SİCİMOĞLU ZORLU PSM SAHNESİNDE!

Pop, funk ve Latin müziğini kendine özgü şekilde yorumlayan ünlü müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında 21 Ekim’de sahnede olacak. Ülkenin önde gelen perküsyon sanatçılarından biri olan Ayhan Sicimoğlu, müzisyenliğinin yanı sıra radyo ve TV programlarıyla da akıllarda kalmıştı. Özellikle Latin müziği üzerine çalışmalar yapan Sicimoğlu, ortaya çıkan tecrübesini Latin All Stars projesiyle taçlandırdı. Yerli ve yabancı birçok sanatçının çalışmalarına katkıda bulunduğu müzisyen bir dönem de Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Galip Boransu gibi isimlerle müzik grubu İpucu Beşlisi’yle de birbirinden önemli şarkılara imzasını attı.  Grup sonrası yoluna solo devam eden Sicimoğlu, özgün yorumuyla 21 Ekim 21.00’da Zorlu PSM sahnesinde!

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın