Hilal Oğuzkan Online Mağaza ile Şıklık Çok Yakın

Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil-Moda Tasarım bölümünden mezun tasarımcı, 2006 yılından itibaren kişiye özel abiye tasarımlar ve günlük giyime yönelik koleksiyonlar hazırlıyor. Devamında ise gelen güzel dönüşler ve yoğun ilgi ile önce 2012 Mayıs ayında houte couture (Day-Night-Bridal ) mağazasını, 2014 Ocak ayında da boutıque ( Day-Night ) mağazasını açıyor.

hilal oğuzkan
hilal oğuzkan
HAYATIN HER ALANINDA HİLAL OĞUZKAN ŞIKLIĞI
Moda anlayışını, “Müşterilerinin tasarımları içinde kendilerini mutlu hissetmeleri’’ olarak tanımlayan Hilal Oğuzkan, kendini sürekli yenileyerek büyüyen koleksiyonlarında kadınların hayatın her alanında ihtiyaç duyabileceği şık tasarımlar sunuyor.
hilal oğuzkan
hilal oğuzkan

Düğün ve nikah merasimleri için gelinlik, özel günlerinizde zevkli tesettür abiye tasarımları, gündüz kombinlerinde de şıklığınızdan ödün vermemek için hazır giyim koleksiyonu bulabileceğiniz Hilal Oğuzkan tasarımlarında; modaya yön veren trendler yetenekli ellerde özgün parçalara dönüşüyor.

hilal oğuzkan
hilal oğuzkan

KALİTE VE KONFOR BİR ARADA
Konfor ve rahatlık vaadeden tasarımların yanı sıra şık detaylarla hareketlendirilen tasarımlar, Hilal Oğuzkan’ın imzası diyebileceğimiz farklı dokulardaki kumaşların birbiri ile ahengini de en güzel şekilde yansıtıyor.
Her yaşa ve ortama uygun tunik ve ceketler, tasarımları ile göz dolduran elbise ve abiyeler için şimdi en yakın Hilal Oğuzkan mağazasına ya da www.hilaloguzkan.com adresine gitmekte fayda var.

hilal oğuzkan
hilal oğuzkan

Birbirinin aynısı tasarımlardan sıkılmışlar için farklı ve kaliteli kıyafetler bulabilmek, artık Hilal Oğuzkan online mağaza ile bir tık uzağınızda…

hilal oğuzkan
hilal oğuzkan

Mağaza: 19 Mayıs mah. Tüccarbaşı sok. Ateşpare sitesi No:8/3 A Blok Erenköy

Butik: Erenköy mah. İstasyon cad. Erkoç Apt. No:13/A Erenköy

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak