Koşuyolu’nda Bir “Ceviz Ağacı”

Başarıyla pastacılık mesleğini sürdüren babası İhsan Yüksel’den aldığı destek sayesinde Ceviz Ağacı ile aile mesleğinin bayrağını bir adım daha ileriye taşımayı başarmış.
 

ceviz ağacı mekan

Ceviz Ağacı; rahat atmosferi, eşsiz kahvaltıları ile sabah kaçamakları, göze ve damağa hitap eden lezzetli yemekleri, güler yüzlü personeli ile çok kısa bir zamanda hem Anadolu yakasının hem de tüm İstanbul’un beğenisini kazandı.
 

ceviz ağacı mekan

Çay ve kahvelerinin yanı sıra tatlı ve tuzlu atıştırmalıkları, profiterol, pasta ve hamburgerleri, dünya mutfaklarının eşsiz tatları ile dergi ve günlük gazeteleri okuyup güzel zaman geçirebileceğiniz bir mekân Ceviz Ağacı.

Özellikle kahvaltıdaki başarılarıyla bilinen mekânda, hafta sonları yer bulmak oldukça zor oluyor. Ön ve arka bahçeleri de bulunan Ceviz Ağacı’nın özellikle tatlıları çok başarılı. Tok bile olsanız iştahınız kabaracak, bizden söylemesi. Ayrıca Ceviz Ağacı’nda özel günleriniz için pasta ve çeşitli çikolata paketleri de yaptırabilirsiniz.
 

ceviz ağacı mekan

 
Kahvaltıdan  yemeğe, pastadan poğaçaya, çeşitli çikolatalara kadar ne ararsanız bulabileceğiniz mekânın porsiyonları da göstermelik değil, gayet doyurucu. Güzel bir akşam ya da sabah kahvaltısı keyfi için hafta içi hafta sonu fark etmez, şans vermeniz gereken ender mekânlardan birini daha ilk fırsatta test etmek için not almayı unutmayın…
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın