Louis Vuitton’dan Japonya Çıkarması

Geçtiğimiz dönemde Supreme ile olan işbirliği ve sanat tarihinin unutulmaz tablolarından beslenen koleksiyon ’Masters’ ile dikkatleri çeken moda devi, şimdi de Cruise 2018 koleksiyonu için belirlediği Japonya kararı ile konuşuluyor.
 
Geçtiğimiz sene Rio de Janeiro’daki Niteroi Çağdaş Sanat Müzesi’nde gerçekleştirdiği şovla unutulmaz bir defile yapan Louis Vuitton’un bu yılki seçimi de büyük bir merakla bekleniyordu. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Louis Vuitton Cruise’18 defilesi, Japonya’nın Kyoto kentinde bulunan Shiga Dağı’ndaki Miho Müzesinde yapılacak. Bu kararları ile ilgili Louis Vuitton CEO’su Michael Burke, “Mimari ve sanat, Louis Vuitton hikâyesinin önemli bir parçası oldu her zaman. Miho Müzesi de tıpkı Niterói Çağdaş Sanat Müzesi gibi büyüleyici. Japonya’ya gelen herkes çoğunlukla Tokyo’yu ziyaret ediyor ama bu ülke sadece Tokyo’dan ibaret değil.” diyor.
 
Bakalım Cruise 2018 koleksiyonları için Chanel’in Paris’e, Dior’un Los Angeles’a, Gucci’nin de Floransa’ya gittiği dönemde Louis Vuitton Japonya’da neler yapacak?
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak