Mavi Tur’la Dingin Yolculuklar…

Ege ve Akdeniz’in en güzel ve bilinmeyen köşelerini keşfetme ayrıcalığı Mavi Turlarla mümkün olabilmektedir. Bu turun belli başlı güzergâhı Antalya, Marmaris, Kekova, Kaş, Kalkan, Fethiye, Göcek,  Marmaris ve Bodrum kıyılarından oluşur. Tur esnasında en temiz denizde yüzülebilir, su sporları yapılabilir ve balık tutma zevki giderilmiş olunur.

En güzel güneş batımlarına eşlik eden Mavi Turlarda taze balık menüleriyle damaklara hitap lezzetlere ulaşmak mümkün oluyor. Gezi esnasında büyük teknelerin tercih edilmesi doğal olarak rahatlık ve bir o kadar kolaylık sağlıyor. Geceleri güvertede uyumaktan keyifli hiç bir şey yok. Akşam mürettebatla yenilen yemekler tekne çalışanlarını oldukça mutlu ediyor hem de keyifli bir anı olarak hatıratlardaki yerini alıyor. Cruise Tatili

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak