MELIS GORAL’dan Yıldız Dolu Bir Koleksiyon: ‘’Mars’’

Koruyucu safir, mutluluğu çağıran yakut ve koşulsuz aşkın taşı zümrüt taşlarının pırlanta ile bir araya getirildiği Mars Koleksiyonu, zamansız glam rock esintileriyle de göz kamaştırıyor.
3 nesildir mücevherat yapan Ziya Mücevherat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Göral’ın kızı Melis Göral, mücevherden vazgeçemeyenlerin beğenisine sunduğu Mars Koleksiyonu ile üç değerli taş; yakut, zümrüt ve safiri pırlanta ile yorumlanmış yıldız sembolleri eşliğinde sunuyor. Tüm zamanların vazgeçilmezi olan pırlantanın, göz kamaştırıcı ışıltısıyla parlayan Mars Koleksiyonu’ndaki yüzük, bilezik, küpe ve kolyeler enerjinizi her daim yüksek tutacak.
 

aksesuar koleksiyonu melis göral

Cool, Sade, Elegan…

Sezonun en popüler aksesuar trendlerinden biri olan yıldız formunu, zamansız stili ve özgün çizgisiyle harmanlayan Göral, kalite odaklı tasarımlarında vadettiği detaycı ve eşsiz işçiliğini yeni koleksiyonu Mars ile yeniden gözler önüne seriyor.
 

melis göral

Zamansız ve her daim takmaktan zevk alacağınız özel yıldız formuyla sunulan lüks çizgilerin, benzersiz tasarımlarda buluştuğu koleksiyon; cool, sade aynı zamanda da elegan bir görünüm sunuyor.
Melis Göral ve yeni koleksiyonu Mars; Bebek’teki showroomunun yanı sıra Ziya Mücevher, Midnight Express ve Beymen’lerde sizleri bekliyor.
 

melis goral koleksiyon yıldız

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak