“Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ Koleksiyonu Mağazalarda Yerini Aldı!

Ünlü stil danışmanı Mert Aslan ve adL, 2016-17 Sonbahar-Kış koleksiyon sunumunu Mert Aslan’ın anlatımıyla Raffles Hotel’de gerçekleştirdi. Hazırladığı koleksiyonlarda 70’lerin etkisinden vazgeçemeyen Mert Aslan; kadifeleri, leopar desenleri ve derilerden oluşan parçaları nasıl kombinlediğini davetlilere şık bir sunumla anlattı. 100 parçalık koleksiyonla mağazalardaki yerini alan “Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ bu kış her kadının dolabına girmeye hazırlanıyor…
 

mert aslan

Sıradan görünümden uzaklaşan kadifeler, jakarlı şifonlar, kaşmir-yün karışımları koleksiyonu zengin ve güçlü yapan materyaller arasında yer alırken; koleksiyon lacivert, siyah, mor, dore ve lame renkleriyle şekilleniyor. Nakış ve işlemeler koleksiyona couture dokunuşlar yaparken, yıldız desenleri ise bohem ve rock etkisini güçlendiriyor.
 

ışıl reçber

 
Ünlü moda editörü ve stil danışmanı Mert Aslan, koleksiyonu ile ilgili ‘‘Kate Moss’un zamansız stili bu koleksiyonun çıkış noktasını oluştururken; Yves Saint Laurent’in 1971 tarihli, “Forties” koleksiyonu ve yakın zamanda yitirdiğimiz gerçek bir stil ikonu olan David Bowie müziğiyle bize yol göstererek ilham verdi.
 

Bu koleksiyon 2016 kış trendlerinin ötesinde uzun yıllar keyifle kullanılacak parçalardan oluşuyor. O yüzden “zamansız stil” sözünün ardında durmak bizim için çok önemli…  Koleksiyonumu çok yakışacağına inandığım Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Poppy Delevigne ve Carine Roitfeld giysin isterim.” dedi.
 

merta aslan koleksiyonu

 
adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık, “Gece şıklığı denilince birçoğumuzun aklına düz ve keskin hatları olan elbiselerden daha fazlası gelmiyor ne yazık ki. Night Zoom’un modaya vizyoner bakış açısı ve Mert Aslan’ın özgün dokunuşlarıyla boyut kazanan ‘’Night Zoom styled by Mert Aslan’’  4. sezonunda da gece şıklığında fark yaratmak isteyenler için sürprizlerle dolu. Ana ruhunda boho-rock felsefesini taşıyan koleksiyonda, Night Zoom kadını davetlerde sıra dışı, iddialı, eğlenceli, zarif ve tabi ki zamansız duruşuyla dikkat çekecek.” dedi.
 

 
Koleksiyona Gül Gölge Saygı, Eda Taşpınar, Hatice Aslan, Selin Demiratar, Pınar Tezcan, Begüm Kütük, Pınar Altuğ Atacan, Işıl Reçber, Ayşe Kucuroğlu, Feryal Gülman, Etel Baler, Ferhan İstanbullu gibi cemiyet ve sanat dünyasının önemli isimleri büyük ilgi gösterdi…  
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak