Saç Bakım Ürünleri

Saç bakım ürünleri genellikle kalite, fiyat ve kullanıcı tercihlerini değerlendirerek seçmek gerekiyor. Saç bakım ürünleri sırasıyla kategorilere ayırmak gerekiyorsa temizlemek, bakım yapmak ve şekillendirmek üzere üç grupta değerlendirmek gerekiyor.

Saçların cinsine göre haftada bir veya iki kez uygulanacak doğal saç maskeleri hem çok ekonomik hem de saç bakımı için en temel ve önemli adımlardan biridir. Saç maskelerinin çoğu saç diplerine uygulanır.  Uygulama esnasında saç boyar gibi saçlar tutamlara ayrılır. Her tutam maskeyle kaplanarak uygulama yapılmaktadır.

Saça uygulanan maskeler ne kadar süreyle bekletilmelidir sorusunun cevabı saç türüyle orantılıdır. İyi tele sahip saçlarda bu süre 25 dakikada etki sağlar. Saç bakım maskelerinin muhteviyatında doğal saç bakım yağları bulunmaktadır. Bu yağlar saçları oldukça etkili şekilde besler. Saç maskeleri saçlardan kolaylıkla arınan ve temizlenebilen bakımlardan değildir. Bu bakımdan duş esnasında ilk yapılacak şey saçların yıkanmasıdır. Maskenin saçınızdan kolaylıkla çıkması için saçları ıslatmadan önce şampuanla hafifçe köpürmesini sağlamak ve daha sonra saçları yıkamak olmalıdır. saç uzatma kürleri

Av. Seher Tuba Çevik

Yerli ve yabancı birçok firmaya hukuk danışmanlığı yapan yazarımız Av. Seher Tuba Çevik, Aysha’da hukuk alanında yazılar yazmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın