Sömestr Heyecanı BOYNER’de Mutluluğa Dönüşüyor

boyner çocuk

Kız çocuklarının renkli dünyasını yansıtan Pink&Orange, Barbie, Monster High koleksiyonları ile minik beylerin tercihi Funky Rocks, North Of Navy kids koleksiyonları sadece Boyner’ de. Yine çocukların favorileri Limon Company, US Polo, Soobe koleksiyonlarında yer alan birbirinden keyifli seçenekler sunan markalar çocuklar için renkli karne hediyelerine dönüşüyor.

boyner çocuk

Spor giyim meraklılarına Adidas, Nike, Puma, Skechers, New Balance spor ayakkabı ve kıyafetleri, ayrıca sırt çantaları, kaşkol, şapka, bere ve eldivenler, kış ihtiyaçlarını karşılayacak su geçirmez botlar, sıcacık tutan kaban ve montlar ile Boyner, çocukların tatil sevincine eşlik ediyor.

boyner çocuk

Çocuk dünyasının beğenilen ve takip edilen markaları ile Boyner’in özel tasarım markalarının kış koleksiyonlarına ait seçenekleri, %50’ye varan indirimlerle Boyner mağazalarında ve tek tıkla www.boyner.com.tr ’de sizleri bekliyor.

boyner çocuk

 

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın