Tohum Otizm Vakfı’ndan Alışveriş Şenliği

Tohum Otizm Vakfı’nın otizmli çocuklar yararına yaptığı çalışmaları tanıtmak, desteklemek, farkındalık ve kaynak oluşturma amacıyla gelenekselleştirilen şenlikte ziyaretçileri özel sürprizler bekliyor. Dileyen herkesin giriş ücretini ödeyerek katılabileceği etkinlikte misafirler, kendileri ve sevdikleri için hediyeler alırken aynı zamanda otizmli çocukları sevindirip onların eğitimine de katkıda bulunmuş olacaklar.
 

Gelirin Tamamı Otizmli Çocuklara
Etkinlik giriş ücreti, katılımcı firmalardan sağlanan gelirler ile seminer ücretlerinin tamamı Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılacak.

Çok Sayıda Firma Katılıyor
Ziyaretçiler şenlikte takıdan giyime, dekorasyondan tekstile, mücevherden kozmetiğe, aksesuardan çiçek ve sanata kadar birçok alanda yüzden fazla seçkin markanın ürünlerine ulaşabilecekler. Bilinen birçok önemli markanın yanı sıra tarzlarıyla ön plana çıkan yeni firmalar da misafirlere farklı seçenekler sunacaklar.
 
Kişisel Gelişim Söyleşileri
Şenlik boyunca ziyaretçiler, alışverişin yanı sıra sağlık ve kişisel gelişim alanlarında ön plana çıkmış isimlerin söyleşilerine katılıp kişisel kazanımlar elde etme imkânı da bulabilecekler.
 
Mücevher Çekilişi
Etkinlik için hazırlanan özel sürprizlerden birisi de yapılacak olan mücevher çekilişi. Ziyaretçiler, kişiye özel mücevher tasarımının aranan isimlerinden Bilgün Dereli’nin, Tohum Otizm Vakfı’na bağışladığı özel tasarım kolyeyi kazanma şansını yakalayabilecekler.

Özel Hediye Sepetleri
Yeni Yıl Alışveriş Şenliği’nde, Tohum Otizm Vakfı kurucularının yanı sıra cemiyet, sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri tarafından hazırlanan birbirinden güzel hediye sepetleri de otizmli çocuklar yararına satışa sunulacak. İçerisinde çeşitli sürprizlerin de yer aldığı sepetlerden elde edilen gelir, yine otizmli çocukların eğitim projelerine aktarılacak.   
 
Özel Menüler
İstanbul’un en popüler restoran ve yemek firmaları da şenlik boyunca birbirinden lezzetli menü ve servisleri ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda olacaklar. Gurme lezzetlerin sunulacağı etkinlikte ziyaretçiler, gün içerisinde hem zengin seçenekler sayesinde keyifli bir mola verebilecek hem de Tohum Otizm Vakfı’nın çalışmalarını tanıma ve destekleme imkânı bulacaklar.
 
Sizler de 29 Kasım Salı günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşecek olan Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Şenliği’ne katılarak, hem keyifli bir gün geçirebilir hem de otizmli çocukların eğitimine destek olabilirsiniz…
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak