Trend Raporu: Şişme Montlar

Mesela yumuşacık şişme montlar, özellikle bu soğuk havalarda kurtarıcı parçalarınızdan biri olabilir.
 
90’larda oldukça popüler olan şişme montlar, şimdilerde sokak modasında sıkça rastladığımız parçalardan oldu. Her stil ile kombinlenebilecek bu montların, ulaşılabilir markalarda bile birçok renk alternatifini bulmak mümkün…
 

şişme montlar

 
2016-17 Sonbahar/Kış sezonunda tarihinin en parlak dönemini yaşayan şişme montlar, daha yumuşak ve geniş kalıpları ile rahatlığın kitabını yeniden yazıyor. Peki, geride bıraktığımız moda haftalarında dünyaca ünlü marka ve tasarımcıların koleksiyonlarında bol bol yer verdiği şişme montları nasıl kullanmalıyız?
 

şişme montlar

 
Şişme mont seçerken öncelikle montun boyuna dikkat etmek gerekiyor. Kısa modelleri mağazalarda dikkatinizi ilk çeken parça olsa da, en kullanışlı şişme montların orta boy modellerin olduğunu söylemeliyiz.
 

şişme montlar

 
Şişme montlarla daha derli toplu ve şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız, belden oturtmalı model seçmeye dikkat edin. Bu tarz montların kendiliğinden olan kemerleri de işinizi kolaylaştırabilir.
 

şişme montlar

 
En hafif şişme montun bile belli bir hacmi olduğundan, orantıyı sağlamak için kombinlerinizde dar kalıplı parçaları tercih etmenizde fayda var. Dar paça jean veya dar kesim etekler bu konuda size yardımcı olacaktır.
 

şişme montlar

 
Kombinlerinizi opak çorap, bot ya da çizmelerle tamamlayabilir, topuklu bot seçerek de şişme montun havasını biraz olsun değiştirebilirsiniz.
 

şişme montlar

 
Daha güzel havalarda ise şişme montların yerine şimdilerde oldukça popüler olan yeleklere bir şans vermeyi deneyebilirsiniz.
 

şişme montlar

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak