Ülker Çocuk Sanat Atölyesi Contemporary İstanbul’da!

Mutluluğun bir yolunun da sanattan geçtiğine inanan Yıldız Holding, Ülker Çocuk Sanat Atölyesi’ni bu yıl Contemporary İstanbul’da gerçekleştirecek. Çocukları erken yaşta sanatla buluşturmak, sanatı günlük yaşamlarının bir parçası haline getirmek hedefiyle 2011 yılından bu yana düzenlenen Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, 3-6 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda çocukları ağırlayacak.

ülker sanat çocuk

Çocukların hayal güçlerinin ve estetik duygularının gelişimini destekleyecek çalışmaların uygulanacağı atölyede, çocuklar uzman eğitmenlerle birlikte yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacak.

sanat çocuk

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık 14.000 çocuğu sanatla buluşturan Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, her geçen yıl daha zengin içeriklerle daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Uluslararası sanat fuarlarında, Yıldız Holding’in desteklediği sergilerde, Ülker Futbol Köyleri’nde ve Ülker Çocuk Sinema Şenliği gibi çeşitli etkinliklerde gerçekleştirilen atölye, çocukları geçmişte Burhan Doğançay, Hüsamettin Koçan gibi tanınmış sanatçılarla da buluşturmuştu.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın