Yaz Sonrası Cilt Bakımı: Mucizevî Bitkisel Yağlar

Cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı hem uygun fiyata hem de evinizde doğal ürünler ile yapmak istiyorsanız, mucize niteliğindeki bitkisel yağlar sizin için kurtarıcı olacaktır.

Peki, son zamanlarda cilt bakımı için kullanılan en popüler bitkisel yağlar nelerdir?

Avokado yağı
Son zamanların en popüler tropikal meyvesi avokadonun güzelliğe olan etkisini duymayan kalmamıştır. Avokadonun yağı da cilt bakımında oldukça faydalıdır. Özellikle de içerdiği A ve E vitaminleri sayesinde, cildin yenilenmesinde ve ciltteki yaraların iyileşmesinde oldukça etkilidir.

Argan yağı
Argan yağının hem saça hem de cilde faydaları saymakla bitmez. Cildin yenilenmesinde ve parlaklığını kazanmasında etkili olan argan yağı, akne oluşumunu engellemede de etkilidir.

Üzüm çekirdeği yağı
Son zamanların popüler bitkisel yağlarından birisi olan üzüm çekirdeği yağı, cildi nemlendirmede ve cilt ömrünü uzatmada birebirdir.

Jojoba yağı
Jojoba yağı, ciltteki yağ oranını dengeleyen ve kırışıklıkları yok eden mucizevî bitkisel yağlardan birisidir.

Pelin Bozdağ

Üsküdar Üniversitesi Medya Ve İletişim Sistemleri son sınıf öğrencisi olan Pelin Bozdağ, sitemizde moda, trend, kültür-sanat alanlarında yazılar kaleme almaktadır. Bozdağ, gittiği kültür sanat etkinliklerini Aysha okurları ile paylaşmayı sever.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak