Hafta Sonuna Özel Pasta Trendleri

Son zamanlarda iyice trendleşmiş hale gelen butik pastalara ilgi gittikçe artıyor. Günümüzde butik pastalar baby shower aktivitelerinin, doğum günlerinin, iş kutlamalarının, evlilik yıldönümlerinin, nişan, kına ya da düğün törenlerinin vazgeçilmezleri arasında.

Kişiye özel tasarım imkanıyla da butik pastacılık hayal gücünüzün sınırlarını zorluyor. Bu sayede istediğiniz renk ve temayı seçerek unutulmaz günlerinizi daha özel ve farklı kılmak çok kolay. Butik pasta dışında farklı tasarım kurabiyeler, cupcakeler ve macaronlar da butik tatların ilgi odağı arasında.

Birbirinden şık ve leziz butik pastalar Türkiye’de hızla gelişerek alışılmışın dışına çıkmanıza yardımcı olmaya devam ediyor. Kişiye özel butik pasta tasarımı sayesinde sevdiklerinize süprizler yapabilirsiniz. E-kolay’dan birbirinden farklı organizasyonlar için şık ve uygun butik pasta teklifleri alabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak