IF Wedding İhracatı Arttırdı!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen IF Wedding, çok sayıda gelinlik ve damatlığın sergilenmesiyle dikkat çekti. Bu yıl 13.’sü düzenlenen ve her yıl daha fazla ilgi gören organizasyon, yurt dışındaki bir çok moda evinin dikkatini çekmiş durumda. Türkiye’deki gelinlik ve damatlık üzerine gerçekleştirilen üretimin başarısını farkeden yabancı moda evleri, fuar kapsamında sergilenen çok sayıda abiye ürün için ihracat talebi oluşturdu.

Avrupa Ülkelerine Hitap Ediyor

IF Wedding kapsamında sergilenen gelinlik ve damatlıkların avrupa ülkelerine hitap ettiği belirtilirken bu sebeple bir çok ülkedeki moda evi sergilenen ürünlere talep gösterdi. Türkiye’deki ve özellikle İzmir’deki moda evlerinden ihracat yapmak isteyen çok sayıda firma olduğu aktarılırken, ülkemiz için IF Wedding ayrı bir değer kazandı.

Tam 12 yıl önce ilk kez kapılarını açan IF Wedding’in bugünkü geldiği nokta ise hedeflerin ötesinde. Çok kapsamlı gerçekleştirilen organizasyon günümüzde bir çok ülkeden önemli modacıları ve firma sahiplerini ağırlıyor. Defilede ise dünyanın ve Türkiye’nin önemli modellerine yer verilerek dikkati daha fazla çekiyor. Organizasyonun daha renkli olabilmesi için sanatçıların da davet edilmesi ise bir başka önemli nokta.

IF Wedding’de sadece Türkiye’de yer alan moda evleri değil, farklı ülkelerdeki moda evleri de stand açabiliyor. Nitekim bu yıl 14 farklı ülke tasarımlarını sergiledi. Bir sonraki IF Wedding ise 2020 yılının kasım ve ocak aylarında yapılacak.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın