İhtişamın Stili; Kadife

Minimal tasarımlara karşın, ihtişamından taviz vermeyen kadifenin nostaljik, asil ve gösterişli tavrı zaman zaman popülaritesini artırarak çıkış yapıyor. Bu kışın anahtar parçalarından olan kadifeyi, tasarımcılar koleksiyonlarında en modern şekilde yorumluyor.

Günlük, salaş, minimal parçaların yanında aksesuarlarda da kendini gösterecek olan kadife,  2017-2018 Sonbahar-Kış sokak modasında da tüm çekiciliğiyle harika kombinlere kapı aralıyor.

İşte sezonunun en trend materyali kadifeyi elbise, bluz, ceket hatta ayakkabı ve botlarda görmeye hazır mısınız? Siz de bu trende ayak uydurmak istiyorsanız, en popüler parçalar, renkler ve kombinler hangileri gelin hep beraber bir göz atalım…

Dolce Gabbana

KADİFE İLE GÜÇLÜ STİLLER

2017-18 kışının trendi kadife pantolonlar, hem spor hem şık görünmek isteyen kadınların gözde parçaları arasında. Kadife pantolonlarla yakalayacağız bu çabasız şıklık; size okulda, ofiste ya da her neredeyseniz rahat ve kullanışlı kombinler oluşturmanıza olanak sağlayacak.

Milano’da gerçekleşen Giorgio Armani 2017 sonbahar kış defilesinde, geçtiğimiz dönem ceket, kazak ve daha birçok parçada gördüğümüz oversızed modasından, bu sezon da kadife pantolonlar nasibini almış.

Davetlerde, özel günlerinizde sezona uygun olarak seçebileceğiniz kadife elbiseler ise albenili ve asil duruşu, pürüzsüz, parlak yapısıyla feminen stilinize imzanızı atacak cinsten…

Kadife kumaşa en yakışan parça, hiç kuskusuz farklı kesimlerdeki ceketler. Bu sezon kadife ceketler, klasik çizgisini aşarak daha sportif bir tavırla karşımıza çıkıyor. Çünkü bu kış kadife, her stile uyum sağlayacak kadar modern bir materyal haline geldi. Peki, kadife ceketlerinizi klasik çizginin dışına taşımak için ne yapmalı?

Sınırlarımızı biraz zorlayarak kadife ceketlerinizi, jean pantolonlar, basic tişörtlerle kombinleyebilir; spor ayakkabıları veya oxfordlarla maskülen stilinizi destekleyerek cool ve feminen bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Gelelim bütün naifliğiyle modaseverlerin beğenisine sunulan kadife ayakkabılara… Bu sezon ceket, pantolon, elbise derken ayakkabı ve botlarda da karşımıza çıkacak olan kadife, kullanım açısından biraz zor olsa da elegan duruşuyla stil sahibi kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

adL 

Farklı tasarımlarla koleksiyonlarda yerini alan kadife ayakkabılar bir süredir moda olan, süet ayakkabıları tahtından edecek gibi görünüyor. Kadife ayakkabılarla yapacağınız kombinlerde; asil, zarif  ve etkileyeci bir stil oluşturabileceğimiz gibi sportif ya da bohem tarzı bir görüntü de yakalayabilirsiniz. Bu da kadifenin, yapılan tercihlere uyum sağlayacak kadar sınırsız bir metaryal oldugunun kanıtı aslında…

 

 

Şeyma Yükseltan Gövdeli

1987 doğumlu olan Şeyma Yükseltan Gövdeli, üniversitede Moda Tasarım Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra, eğitim bilimleri ana bilim dalında lisansüstü eğitimini tamamladı. Özel ilgi alanı olan moda, moda psikolojisi ve styling üzerine yazılar kaleme alan yazarımız, modest giyime farklı bir bakış açısı kazandırmayı vizyon edinmiştir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak