İnstagram Elbise Modelleri 2020 Yılında Göz Kamaştırıyor

İnstagram elbise modelleri mi arıyorsunuz?

Aysha ekibi 2020 İnstagram elbise modellerini sizin için inceledi. En popüler instagram elbise tasarım hesaplarında neler olup bittiğinin nabzını tuttu.

Eminiz göz kamaştırıcı İnstagram elbise modellerini sizler de beğeneceksiniz.

Geçtiğimiz haftalarda bahsetmiştim. @lifelongpercussion, ten renklerinden ilham alarak çıkardığı şal markasını tanıtmıştı. Hem kadın hem erkekler için üretilen şalların tanıtım fotoğraflarında @lifelongpercussion böyle bir styling ile karşımıza çıktı. Beyaz eteğinin altından görünen nude tayt, içlik gibi duruyor. Göründüğünün farkındalar mı bilemiyorum. Umarım değillerdir. Ayrıca böyle iddialı stillerde ceketin içine penye giyilmesi görüntüyü basitleştiriyor. Gömlek ya da ince triko tercih edilebilirdi.

İnstagram Elbise Modelleri 2019
@lifelongpercussion

Bu kız beni öldürecek. Geçen hafta kendisine şal ile sarı saç yapan @iymel, bu hafta kızıl olmaya karar vermiş anlaşılan. Gülsem, gülemiyorum. Muhtemelen arkadaki abi de benimle aynı duygular içindedir.

İnstagram Elbise Modelleri 2019
@iymel

Ton sür ton dendi mi bende akan sular durur. Neden bilmem aynı rengin farklı tonlarını bir arada, farklı dokulardaki kumaşlarda görmek çok hoşuma gidiyor. @elifyakaristanbul da bu akımı başarılı bir şekilde kullanmış.

elif yakar
@elifyakaristanbul

18. ve 19. yüzyılda kıyafetlerin altına saklanan korseler kış koleksiyonlarında yeniden yorumlanmıştı. Elbiselerin ve paltoların üzerine giyilen bu postmodern korselerin izleri @dalalid’in stylinginde de göze çarpıyor. Stylingin çıkış noktası güzel olsa da, @dalalid’in yine kısa tunik tercih etmesinin de etkisiyle, kombin vücut proporsiyonuna uygun olmamış.

dalalid
@dalalid

@dilaranazanertan, kırmızı kadife tulumunu çok doğru parçalarla eşleştirmiş. Bu tulum yanlış ellerde saatli bomba haline gelebilirdi. Allah muhafaza, leoparla falan kullanıldığına şahit olabilirdik. @dilaranazanertan’ın vintage gibi duran çantasına, özellikle de mat deri kemerine bayıldım. Hangi tuniğin, elbisenin, paltonun üzerine takılırsa takılsın görünümü birkaç seviye üste taşıyabilecek bir kemer.

dilara
@dilaranazanertan

Instagram’ın muhafazakar dövmeli kızı, @auroraisnthome, bu hafta ekose gömlek ve deri ceket tercih etmiş. Ekose gömlek giyip, yakayı sonuna kadar ilikleyince oluşan mahallenin muhtarı görüntüsünü sevmiyorum. Örtüyü türban şeklinde kullanıp, boynu açık bırakınca bu görüntü daha da belirginleşmiş. Şu an farkettim de, burdan bakınca @auroraisnthome, türbanlı Sansa Stark gibi olmamış mı?

instagram stilleri
@auroraisnthome

@kuaybegider’in hafta sonu stili yine yakıyor. Bu ara birbirinden renkli çorapları ile dikkat çeken @kuaybegider, son yıllarda kışın çok fazla tercih edilen renkli çorap akımını muhafazakar camiaya taşıyacak gibi görünüyor.

kuaybe gider
@kuaybegider

@taslim_r, natürel tonları kullanmış kombininde. Genel olarak hoş görünse de pantolon, “Kemer istiyorum” diye bağırıyor adeta.

taslim
@taslim_r

Millet daha ince görünmek için bıçak altına yatar, incecik olanlar da 46 beden gibi göründükleri kıyafetler giyerler. @rimelaskina’nın bu pelüş ceketi evde, TV karşısında, çorabınızı pijamanın üzerine çektiğiniz kombinleriniz için uygun. Ama yok, ben illa dışarda giymek istiyorum diyorsanız, en azından ceketin önünü açık bırakabilirsiniz.

rimelaskina
@rimelaskina

Mermer gözlükleri olmadan @leenalghouti’yi tanıyamıyorum. Yine bol pantolonu ve belindeki kuşağıyla samuray havası var @leenalghouti’nin. Tabi topuklu Gucci terlikleri olan, şık bir samuray.

leenaghoti
@leenalghouti

Daha önce @dalalid için de söylemiştim. @mrmr__4’de olduğu gibi, bacaklarınız, dizinizin üzerinde kalınlaşıyorsa diz üstü parçalar tercih etmeyin. Bunun yerine midi boydaki parçalar, karşıdan bakıldığında tuniğin/ceketin altında kalan kısmın da diz altındaki gibi ince olduğu izlenimini verir.  Stylinge gelirsek, saten yeşil ceket yeteri kadar gösterişli. O nedenle ceketin feminenliğini kırmak için sivri topuklu ayakkabılar yerine beyaz sneakerlar veya botlarla eşleştirilmesini tercih ederdim.

mrmr
@mrmr_4

@lulualkhataf, siyah-beyaz kombini ile ayakkabılarına gelene kadar çok şık görünüyordu. Kat kat inci kolyelere bakınca kendinizi Breakfast at Tiffany’s izliyor gibi hissederken, mantar topuklu ayakkabıları görünce, gözünüzde Bodrum’daki tatilci teyzeler canlanıveriyor.

lulualkhataf
@lulualkhataf

@senaseveer’in, yeşil arka planla yeşiller içindeki kombini çok tatlı. Koyu kahverengi bir bot tercih etse, özellikle acı kahve gibi, daha iyi bir renk bütünlüğü yakalayabilirdi.

sena sever
@senaseveer

@gonulkolatsusam bu hafta bir markanın kapitone montunu kombinlemiş. Beldeki o incecik ip kemer, montun kendisine ait. Ama yine de kullanılmaması gerekirdi. Bir çocuk annesi olmasına rağmen incecik beli olan @gonulkolatsusam’ı kombini çok kalın göstermiş. Tercih ettiği ortopedik ayakkabı gibi görünen ayakkabılara da bir anlam veremedim.

gonulkolatsusam
@gonulkolatsusam

Evet, bu sefer favorimi sizden saklayamayacağım. Instagram’da bu aralar takip etmekten en keyif aldığım isim olan @ilaveten, Gucci esintili stili ile kapitone monta bambaşka bir hava vermiş. Aksesuar seçiminin önemini sadece bu fotoğrafa bakıp anlayabiliyoruz. Şalını yine mavinin benzer tonundan seçmesi de çok doğru bir karar olmuş. Sonuç olarak ba yıl dımm.

instagram stilleri
 @ilaveten

Bu hafta benim favori ismim belli. Sizinki kim karar verdiyseniz haftaya yine aynı gün, yepyeni stillerle görüşebiliriz. Sevgiler…

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak