Instagram Uygulamasında Yeni Dönem

Özellikle gençlerin vazgeçilmezi olan Instagram uzun zamandır beklenen haberi duyurdu. Instagram gönderilerinin indirilmesi özelliğinin devreye sokulması ile Instagram yeni döneme geçmiş olacak.

Bir çok Instagram kullanıcısı tarafından heyecanla beklenen fotoğraf ve videoların indirilmesi özelliğinin devreye sokulması için hazırlıklara başlandı. Yeni uygulama kullanıcıların platforma yükledikleri fotoğraflar, videolar ve mesajlar gibi tüm verileri istedikleri cihaza indirmelerine olanak tanıyacak.

Yeni uygulamanın devreye girmesi için Avrupa Birliği (AB) tarafından belirlenen kanunlara uyumluluk göstermeli. Avrupa Birliği, sosyal medya sitelerinden gizli bilgiler konusunda kullanıcılara şeffaf olmasını talep ediyor.

Ancak Facebook bünyesinde faaliyet gösteren Instagram’da paylaşılan fotoğraf ve video gibi paylaşımların indirilmesi kolay olmayacak.

Instagram’ın yaptığı açıklamaya göre, paylaşımları indirmek isteyen kullanıcılar öncelikle sitede talep oluşturacak. Daha sonra kendilerine gönderilen e-maile göre hareket edip ancak indirme işlemini 48 saat sonra yapabilecekler.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak