İstanbul Boğazı’na Karşı Buz Pateni Yapın!

Sizler de kış mevsiminin keyfini İstanbul Boğazı’na karşı buz pateni yaparak çıkartmak istemez misiniz? Öyleyse Four Seasons Hotel Bosphorus Buz Pisti tam size göre…

Şehrin en güzel İstanbul Boğazı manzarasına sahip otellerinden olan Four Seasons Hotel Bosphorus’un sizler için mükemmel bir haberi var. Four Seasons Hotel Bosphorus, kış mevsiminin soğuk günlerini eğlenceli hale getirmek isteyenleri terasına kurulacak olan Kış Şehri’ne bekliyor.

Açık hava buz pisti ve ışıklarla dolu ısıtıcılı igloların yer alacağı Kış Şehri’nde İstanbul Boğazı’na karşı buz pateni yaparak kış mevsiminin coşkusunu Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yaşayabilirsiniz.

1 Mart tarihine kadar açık olacak olan Four Seasons Hotel Bosphorus Buz Pisti, saat 12.30 ile 21.30 arasında hizmet verecek. İsteyenler eğitmenler eşliğinde özel buz pateni dersleri de alabilecek.

Her gün 16:30’da başlayan DJ performansının da yer alacağı Four Seasons Hotel Bosphorus Buz Pisti’nde kumpir, kestane, köfte ekmek, midye dolma gibi sokak lezzetlerinin de tadına bakmak mümkün.

Kış Şehri içerisinde yer alan sıcacık iglolarda kışın mükemmel atmosferinin keyfini çıkartabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0552 381 11 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın