İstanbul Modest Fashion Week 2019 Dolu Dolu Geçti!

20-21 Nisan tarihleri arasında Zorlu PSM’de  moda severleri bir araya getiren İstanbul Modest Fashion Week 2019, 20’den fazla tasarımcı ve tasarımlarını  görme fırsatını sundu…

Muhafazakar modanın öncü isimlerini bir araya getiren moda haftalarının en kapsamlısı İstanbul Modest Fashion Week, bu yıl da birbirinden başarılı tasarımcıları moda severlerle buluşturdu.  İstanbul dışında Jakarta, Londra ve Dubai’de de düzenlenen Modest Fashion Week’in ilk gününe Nihan Peker’in Modanisa’ya özel olarak hazırladığı modest koleksiyonu ile Halima Aden’in ilk koleksiyonu damgasını vurdu.

Dünyaca ünlü influencerlerın da yer aldığı İstanbul Modest Fashion Week 2019’un öne çıkan tasarımcıları arasında; Nihan Peker, Rabia Zargarpur, Halil Gül, Minel Aşk, Tüll We Cover vardı. Sektörün öncüsü olan bu etkinlikte 2019’un muhafazakar modasının öne çıkan trendleri ele aldındı.

Halima Aden’den İlk Koleksiyon!

Halima X Modanisa

Halima Aden’in Modanisa’ya özel olarak hazırladığı “Halima Aden x Modanisa Bone Koleksiyonu” gerçekleşen defile ile sergilendi. Aden’in kendi adını taşıtan ilk koleksiyonu olma özelliğine sahip bu koleksiyon toplam 27 parçadan meydana geliyor.Çok beğenilen defile ile birlikte koleksiyonun dünya lansmanı da gerçekleşmiş oldu.

Nihan Peker x Modanisa Koleksiyonu!

Nihan Peker x Modanisa

Ünlü tasarımcı Nihan Peker’in özel modest koleksiyonu olarak karşımıza çıkan Nihan Peker x Modanisa Koleksiyonundaki ürünler izleyenlerin beğenisini topladı.  Muhafazakar kadınların günlük yaşamda tercih edilebileceği şık parçaları bir araya getiren Nihan Peker, koleksiyonu sade ve modern olarak tanımladı.

Rabia Z x Modanisa Kapsül Koleksiyonu!

Rabia Z x Modanisa Kapsül Koleksiyonu

Hem organik hem de şık kumaşlardan elde edilen sürdürülebilir modest giyim koleksiyonu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Dubai merkezi Rabia Zagarpur’un Modanisa için tasarladığı Rabia Z x Modanisa Kapsül Koleksiyonu, hem uygun fiyatlı, hem de sürdülebilir parçalardan oluşuyor.

Dünyaca Ünlü İnfluencerlar!

2019 İstanbul Modest Fashion Week’in ikinci günü Zeruj Tasarımcıları, Saiqa Majeed, Will We Cover, Amina Fedorenko ve Jaqar’ın grup defilesi ile başladı. Mizalle’nin özel defilesi ile sona eren modest moda haftasının özel konukları arasında dünyaca ünlü influencerlerdan; Hanan Tehaili, Roza Joo, Basma Kahie, Sebinaah, Marwa Hassan, Menna El Sonny, Sabrine Cat, Hodan Yusuf, Sahar Foad, Ala Hamdan gibi isimler yer aldı.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak