İstanbul’da En Güzel Düğün Fotoğrafları Nerede Çekilir?

İstanbul gibi en güzel manzaralı şehirlerden birinde düğün fotoğrafı çektirecek çiftlerin öncelikle çok şanslı olduklarını söyleyelim. 7 tepesi ve birbirinden güzel manzaraları ile İstanbul, poz vermenin ve fotoğraf çekiminin en güzel örnekleri arasında. İstanbul tarihi ve doğal güzellikleri ile dış mekanda düğün fotoğrafı çektirmek isteyenlere birçok alternatif sunabiliyor.

İstanbul’un Rüya Mekanlarında Fotoğraf Çekimi

İstanbul her konuda olduğu gibi düğün fotoğraf çekimleri konusunda da oldukça popüler mekanlara sahip. Tarihi ve doğal mekanlar evlenecek çiftlerin fotoğraf çekimleri için alternatif oluşturabiliyor. Dış çekimi yapılabilecek Avrupa ve Anadolu yakalarındaki mekanları aşağıda sizler için sıraladık.

İstanbul Avrupa Yakası Düğün Fotoğrafı Çekimi İçin Mekanlar

Emirgan Korusu

emirgan korusu düğün fotoğrafları
emirgan korusu düğün fotoğrafları

İstanbul’da en görkemli ve en renkli koru olan Emirgan Korusu boğaz kıyısında ki konumuyla ve manzarasıyla dış çekim yapacak çiftler tarafından tercih edilebiliyor. Doğa ile iç içe bir fotoğraf çekimi için en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor.

Atatürk Arboretumu

Atatürk Arboretumu düğün fotoğrafları
Atatürk Arboretumu düğün fotoğrafları

Atatürk Arboretumu Sarıyer ilçesinde bulunan Belgrad Ormanının hemen yanında, 3 adet yapay gölle oluşturulmuş sessiz, sakin özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında cıvıl cıvıl olan mekanlardan biridir. Düğün çekimleri için de sıklıkla tercih edilen Atatürk Arboretumu doğanın içerisinde harika pozlar ortaya çıkacaktır.

Adile Sultan Kasrı

Adile Sultan Kasrı düğün fotoğrafları
Adile Sultan Kasrı düğün fotoğrafları

Adile Sultan Kasrı konum olarak Üsküdar ilçesinde boğaza sıfır konumda bulunuyor. Adile Sultan Kasrı manzarası, mimarisi ve tarihi dokusuyla çekim yapmak isteyen çiftler tarafından tercih ediliyor. Kapalı mekanda çekim gerçekleştirmek isteyen gelin ve damat adayları için hem manzara hem de tarihi doku açısından oldukça ideal bir mekan.

Haydarpaşa Garı

Haydarpaşa Garı düğün fotoğrafları
Haydarpaşa Garı düğün fotoğrafları

Tarihi yerlerin başında gelen Haydarpaşa Garı denize sıfır olmasından dolayı çiftler tarafından sıkılıkla tercih ediliyor. Tarihi yapısı ve mimarisi ile vintage tarzda fotoğraf kareleri ortaya çıkar. Ancak fotoğraf çekiminden önce davetiye ile Yolcu İşleri Müdürlüğüne başvurulması gerekiyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın