İstanbul’da Moda Rüzgarı

Türk moda ve tekstil endüstrisini dünyaya tanıtmayı amaçlayan Mercedes Benz Fashion Week İstanbul (MBFWİ) yerli ve yabancı tasarımcıların Sonbahar/Kış 2018 koleksiyon sunumlarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde başlıyor.

11. sezonunu gerçekleştirecek olan İstanbul Moda haftası 27-30 mart arasında gerçekleşip toplamda 3 gün sürecek. Mercedes-Benz’in isim sponsorluğunda gerçekleşecek olan moda haftasının açılışı dün akşam özel bir davet ile yapıldı.

Türkiye ve uluslararası markaların sergilendiği haftada Türk tasarımcılardan Aslı Filinta, Bahar Korçan, Belma Özdemir, Cihan Nacar, Çiğdem Akın, Emre Erdemoğlu,  Exquise, Gökhan Yavaş, Mehmet Korkmaz, Mehmet Elaidi, Meltem Özbek, Mert Erkan, Miin by Kadir Kılıç, Murat Aytulum, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özlem Erkan, Özlem Kaya, Raşit Bağzıbağlı, Şiyar Akboğa, Tuba Ergin, Tuvanam ve Zeynep Tosun da yer alıyor.

Salı günü Urun, Raşit Bağzıbağlı ve Gökhan Yavaş defilesi ile başlayan İstanbul Moda Haftası, çarşamba günü MIIN by Kadir Kılıç, DB Berdan, Mehtap Elaidi ve st. NIAN, perşembe günü Tuvanam, Exquise, Çiğdem Akın ve Tuba Ergin defilesi ile devam ederek cuma günü Emre Erdemoğlu ve Zeynep tosun defilesi ile son bulacak.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak