İstanbul’da Tasarım Konuşulacak!

Ekonomi Bakanlığı ve TİM işbirliğinde gerçekleşen Design Week Turkey 8-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Bu yılın teması “Potential of Design” olarak belirlenirken, İstanbul’u dünya çapında tasarım meraklılarının ilgi odağı haline getiren Design Week Turkey atölyeleri, sergileri ve etkinlikleri 8 Kasım’da kapılarını açıyor.

Mobilya tasarımından modaya, grafikten aydınlatmaya kadar pek çok disiplinden bağımsız tasarımcı ve tasarım ofisleriyle üreticileri, genç yeteneklerle profesyonelleri ve tasarım tutkunlarını buluşturan Design Week Turkey’nin teması “Potential of Design” olarak belirlendi.

Design Week Turkey, “Potential of Design” kapsamında konuk ülke olarak Finlandiya’yı ağırlıyor. DWT katılımcıları bu yıl; Tasarım – Ekonomi İlişkisi, Görsel İletişim ve Moda Tasarımı, Endüstriyel Tasarım başlıkları altında çeşitli sunum ve konuşmalara katılacak.

Tasarım çerçevesinde düzenlenen atölye çalışmaları; Türkiye’nin farklı üniversitelerinden genç tasarımcıları ve yurtdışından davet edilen tasarım öğrencilerini, farklı disiplinler üzerine çalışan tasarımcıları ortak bir platformda buluşturacak.

Design Week Turkey kapsamında izlenebilecek sergiler ise farklı disiplinlerden Türk ve yabancı sanatçıları ve tasarımcıları ağırlayacak.

8-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Design Week Turkey tasarımın farklı disiplinlerinden yepyeni ve ilham verici projeler, sergiler ve atölyelerle yine Istanbul’da 5 gün boyunca tasarımı konuşturacak.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın