İyi ki Varsın Edebiyat!

Bu yıl 36.sı düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 4-12 Kasım tarihleri arasında Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde meraklılarını bekliyor.

Ana temanın ‘’İyi ki varsın edebiyat’’ olarak belirlendiği fuarda, düzenlenecek birçok söyleşi, imza günü ve etkinlikle takipçisi olduğunuz yazarlarla tanışma ve onları dinleme imkanı bulabilirsiniz.

 

FUARIN ONUR KONUKLARI AYLA KUTLU VE GÜNEY KORE

 Birçok kitabın, süreli yayının, gazete ve dergi yayıncılığı ile medya kuruluşlarının yer aldığı kitap fuarının onur konuğu, bu yıl Ayla Kutlu oldu. Öyküleri birden fazla dile çevrilen ve pek çok ödülün de sahibi olan Kutlu’nun eserleri sinemaya ve tiyatroya da uyarlanmasıyla biliniyor.

Fuarın onur konuğu ülkesi ise Güney Kore olarak belirlendi. ‘İpek Yolu’nun iki Ucu: Türkiye ve Kore’ temasıyla hafta boyunca etkinlikler düzenlenecek ve kitapları dilimize tercüme edilmiş birçok yazar, İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

 

FUAR ZİYARET SAATLERİ BELLİ OLDU!

 Her yıl yarım milyon ziyaretçinin yer aldığı fuar hafta sonu 10:00-20:00, hafta içi ve 12 Kasım’da ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR?

Öğrenci, öğretmen, emekli ve engellilere girişin ücretsiz olduğu Tüyap Kitap Fuarı’nda, bunun dışında kalanlar için giriş ücreti 5 TL olarak belirlendi. Misafirler aynı zamanda bu biletle, kitap fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’nı da ziyaret edebilecek.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın