Kabansız Olmaz!

Geçtiğimiz senelerden bu yana oversize, bol ve uzun kabanlar bu sene de kış mevsiminde bize en güzel halleriyle eşlik ediyor.

BERİKA YILDIRIM

Klasikten şaşmayanlar için siyah, gri, camel kabanların yanı sıra bu sezon bizi şaşırtan ise oldukça renkli kaban modellerinin mağazalardaki yerini alması oldu. Her renk çeşidinin en tatlı haliyle dokunuşunu yaptığı kabanlar, kelimenin tam anlamıyla içimizi ısıtacak cinsten… Artık vücuda oturan klasiklerdense daha sportif ve oversize kaban modelleri tercih ediliyor. Klasik giyinen birisinin bile çizgisini değiştirebilecek albeniye sahip bu parçalarla kışı hem daha rahat hem de daha şık geçirmeniz mümkün.

NASIL KOMBİNLEMELİ?

Bol-oversize kabanlar uzun zamandır sadece sokak stilinde kendine yer bulsa da artık her platformda karşımıza çıkıyor. Peki, bu kabanları nasıl kombinlemeli? Sportif görüntüsüyle jean ve bluzlarla vazgeçilmez bir uyum sağlayacağınız kesin. Eğer daha klasik bir görüntü yakalamak isterseniz düz sigaret pantolon ve şık bir gömlekle bu işi kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak