Kasvetli Havalara İnat: Gökkuşağı Deseni

Kışın tüm kasvetli ve soğuk havasına inat siz de kıyafet dolaplarınızda gökkuşağı etkisi yaratmak ister misiniz? Evet, yanlış duymadınız; bu sezon moda dünyasının yeni trendi karanlık havaların kasvetini gökkuşağı deseni ile kırmak!

Zara

Aslında gökkuşağı deseni moda dünyasına yaz sezonunda Pride Month ile birlikte girdi. Yazın renkli ve cıvıl cıvıl dünyasına gönderme yapan gökkuşağı deseni, birçok aksesuarda ve giyside kendisini göstermeye başladı. Yazın popüler trendi olan bu desen, Gucci’nin atılımı ile şimdi kış sezonuna da taşınmış durumda. Dünyaca ünlü marka gökkuşağı desenli platform sneakerları ile kış aylarını gökkuşağının rengârenk dünyası ile süsledi bile!

Gucci

Çoğu kişinin eli kış sezonunda belki de farkında olmadan koyu renklere gider. Ancak bu sezon koyu renkler kadar canlı ve enerjik renklerin de yılı olacak! Özellikle birçok ünlü markanın kış koleksiyonlarının rengârenk oluşu bize bunun ilhamını verdi bile!

Mango

Öyleyse ne duruyoruz, hadi kışın tüm karanlık ve kasvetli havasına inat gökkuşağı desenine kıyafet dolaplarımızda yer açalım!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak