Kérastase Soleil Serisi İle Saçınızı Güneşten Koruyun

Sert geçen kış döneminin ardından yaz mevsimi tüm sıcaklığıyla kendini gösterdi. Tatil sezonu bazılarımız için başladı bile. Bir an önce havaların iyice ısınmasını ve deniz sezonunu açmayı bekleyenlerin sayısı da bir o kadar fazla. Tatil sayfasını açmadan önce güneşin saçımız üzerindeki etkilerine değinmek istedik. Faydası olduğu kadar istenmedik sonuçlar da doğurabiliyor.

KÉRASTASE SOLEİL İLE PROFESYONEL KORUMA

Derimize etki eden UV ışınları 3 aşamalı olarak saç derimize de işler. Bu ışınlar saçımızın gücünü alır ve geriye dayanıksız, solgun saçlar kalır. Güneş ışınlarıyla birlikte korunmaya muhtaç saçlar bir de deniz suyundan ve havuz klorundan etkilenir. Bunlar da saçları yıpratan bir diğer büyük etkendir. Saçlarınız zamanla parlaklığını ve canlılığını yitirir. Bizlere düşen tenimizi güneçten koruduğumuz gibi saçlarımızı da korumak. Kérastase Soleil Serisi size profesyonel bir deneyim sunarak saçınızı güneşten korumanıza yardımcı olur. Soleil Serisi ile saçınızın parlaklığını, canlılığını ve gücünü geri alabilirsiniz. Saçlarınızın da Soleil Serisi’ni seveceğinden eminiz.

GÜNEŞİN ZARARLI ETKİLERİNE KARŞI SAÇI KORURKEN GÜZELLEŞTİREN

2018 SOLEIL YAZ SERİSİ

GÜNEŞ SONRASI SAÇ BANYOSU

 Boyalı saçlar için güneş sonrası onarıcı saç banyosu.

 Bain Aprés-Soleil Saç Banyosu / 250ml-100 TL*   

SAÇ MASKESİ Durulanan yoğun bakım

Çok hassas saçlar için güneş sonrası onarıcı saç maskesi.

Masque UV Defense Active Saç Maskesi / 200ml-175 TL*

MICRO-VOILE SPREY – Durulanmayan koruyucu sprey

İnce ve hafif dokusu ile yağlı bir etki bırakmayan sprey, saçın  güzelliğini koruyarak saçı şekillendirir. Güneşe çıkmadan ve güneş sırasında kullanılan koruyucu sprey.

Micro-Voile Sprey / 125ml-130 TL*

Saç tipinize göre hangi ürünü kullanacağınızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.kerastase.com.tr/tr-tr/soleil

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak