Kimono Nasıl Kombinlenir: Kimono Nasıl Giyilmeli?

Yaz trendleri arasında büyük ilgi gören kimono modelleri aslında günlük hayatın kurtarıcıları gibi. Sonbaharın gelmesi ile artık yavaş yavaş plaj sezonları kapanmaya başladı. Okulların da açılması ile deniz, havuz planları seneye kaldı. Artık bikiniler, mayoları raflara kaldırırken kimonolarınızı ayırın. Hemen hemen her kombininize uyabilecek kimono modellerini günlük, gece, işte ve her yerde kullanabilirsiniz. Şort, Jean, elbise ile kombinlenebilen kimonolar Sonbaharın esintisinde size uyumla eşlik edebilir.

2019 Sonbahar modası kimono modelleri ile canlanıyor. Renkleri, baskıları, kıyafetlerin üzerinde duruşları ile kimono modelleri şıklığınızı destekliyor. Daha çok desenli ve renkli olanları tercih edildiği gibi, sadece ve düz renkleri de oldukça farklı tarz yaratmanıza yardımcı. Özellikle püsküllü modasına ayak uydurabileceğiniz kimonolar ile herkesten farklı bir stile sahip olabilirsiniz. Skinny Jean modelleriniz ile dökümlü kimononuz hiç tahmin etmeyeceğiniz bir uyumu meydana çıkarabilir. Akşam dışarıda bir kahve içerken şort kombinlerinize farklı modelleri ile eşlik edebilir. Hatta gece davet edildiğiniz bir organizasyonda da şık görünümü ile herkesten daha başka bir tarza sadece bir kimono ile sahip olabilirsiniz.

Renkli yapıları kıyafete sadece hareket katmaktan ziyade oluşturulan tüm kombinlerde görünüm bakımından oldukça zarif bir görüntünün ortaya çıkmasına destek oluyor. İsterseniz püsküllü isterseniz de daha sade kimonoları ceket olarak tüm kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. Senenin son trendi olan kimono seçimlerini desenli ve renkli yapabileceğiniz gibi sade düz renkleri de tercih edilebilir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak