Kırmızı Renk Ev Dekorasyonuna Çok Yakışıyor!

Kırmızı rengin 2018 yılında sadece moda dünyasında popüler olacağını düşünüyorsanız çok ama çok yanılıyorsunuz! Yeni yıl ile birlikte yükselişini devam ettiren kırmızı moda dünyasında olduğu kadar ev dekorasyonunda da çok moda! İşte kırmızı renk ile yapabileceğiniz en trend ev dekorasyonu fikirleri…

Kırmızı Dekorasyon Objeleri

Eğer kırmızı rengi ana dekorasyon rengi olarak kullanmayı çok iddialı bulanlardansanız, sizin için önerimiz oldukça trend bir uygulama: kırmızı dekorasyon objeleri.

 

Kırmızı renk dekorasyon objelerinden faydalanarak evinizde istediğiniz herhangi bir köşeyi odak noktası haline getirebilirsiniz. Sade renklerden dekore ettiğiniz mekânınızı kırmızı renk objeler ile renklendirebilir ve hareketlendirebilirsiniz. Kırmızı çerçeveli bir ayna, kırmızı renk abajur, kırmızı renk bir dolap ya da yastıklar mekâna hareket katmaya yetecektir.

Kırmızı Berjerler

Berjerler son dönemlerde özellikle oturma alanlarında kullanılan en trend dekorasyon uygulamalarından birisidir. Peki, kendinize özel bir köşe tasarlamanıza yardımcı olan berjerinizi kırmızı renkte tercih etmeye ne dersiniz?  Kırmızı renk bir berjer ile hem oturduğunuz mekâna hareket katabilir, hem de dekorasyon tarzınızı daha modern bir hale getirebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın