Kışın Gidilecek Kayak Merkezleri

Kışın gelmesiyle kayak sezonu da açıldı… Kışın yapmayı çok özlediğimiz aktivitelerden biri olan kayak nerelerde daha keyifli yapılır? Sizler için Kışın Gidilecek Kayak Merkezlerini derledik…

 

SARIKAMIŞ /  KARS

Rüzgarsız bir kayak deneyimi yaşamak istemez misiniz? O zaman Sarıkamış tam size göre! Ülkemizin en iyi kayak merkezlerinden biri olan Sarıkamış, bizce ailecek gidilmesi gereken eşsiz kayak merkezleri arasında.

 

DAVRAZ / ISPARTA

İster amatör kayakçı olun ister profesyonel… Her türlü parkurla karşılaşabileceğiniz Davraz, kışın keyfini çıkartmak isteyenlerin sevebileceği yerlerden.

 

KARTEPE / KOCAELİ

Hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenlerdenseniz kartepe tam size göre! Karatepe’de kayak sezonu Aralık ve Mart arasındadır. Bu eşsiz kayak macerasını kaçırmadan bizce bir kaçamak yapın deriz.

 

ZİGANA / GÜMÜŞHANE

Doğu Karadeniz’in hayran bırakan doğasının tam ortasında bulunan Zigana, ailecek mutlaka kayak yapmanız gereken yerler arasında.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın