Kiswah Jewellery’den Yeni Yıl İçin Özgün Mücevherler

Yeni yılda sevdiklerinizi Kiswah Jewellery’nin özgün mücevher tasarımları ile sevindirin…

4 bin yıllık kültürel ve sanatsal ruha sahip olan ve bu ruhu tasarımlarına yansıtan Kiswah Jewellery, yeni yılda sevdiklerini özel hissettirmek isteyenler için üzerinde ince el işçiliği çalıştığı tasarımlarını müşterilerine sunuyor.

Klasikleşmiş hediyelerin yerine köklü bir geçmişe sahip şık bir tasarım ile fark yaratmak isteyenler için Kiswah; eski dönemlerden etkilenerek farklı sanat dallarını yansıtan el yapımı mücevherler ortaya çıkarıyor. Çini, vitray, kaligrafi, minyatür, oymacılık, cam sanatı gibi 12 farklı sanat dalı mücevherlere transfer ediliyor.

Uygur Türklerinin zamanına kadar uzanan çintemani deseni çini sanatını mücevherle harmanlarken, lale deseninden ilham alan vitray kolye, yeni yılda göz kamaştıracak. Anadolu Selçuklu döneminden bu yana kültürümüzde önemli bir yer edinen çini ise gül motifleriyle işlenerek ince el işçiliğini gözler önüne seriyor.

Ud ağacı üzerine işlenen minyatür sanatı, tasarımları daha özgün hale getiriyor.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak