Kız Kardeşim Projesi  11 Binden Fazla Kadına Umut Oldu!

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola katkısı ile başlatılan Kız Kardeşim Projesi, 30 şehirden 11 binden fazla kadına destek sağladı…

Kadınların toplumdaki yerini güçlendirmek amacıyla devam edilen çalışmalardan biri olan Kız Kardeşim projesi, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola katkısı ile hayata geçirildi.

Dünyada ilk kez 1934 senesinde Yönetim Kurulu’na bir kadın üye atayarak kadına destekte en ön sırada duran Coca-Cola, kadınlara, erkeklerle eşit çalışma hakkı sağlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Bu vizyonla oluşturulan Kız Kardeşim projesi kapsamında kadınlara dijital okur yazarlık, girişimcilik, uygulamalı temel finans eğitimleri veriliyor. Bu proje ilk olarak 2015 yılında Coca-Cola tarafından hayata geçirildi.

2015 yılından beri devam eden Kız Kardeşim projesinde Coca-Cola dışında Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin de katkıları bulunuyor. 4 yıldır aralıksız devam eden proje kapsamında yaklaşık 30 şehirden 11 binden fazla kadına destek verildi. Firma, 9 bin kadına daha eğitim vermeyi hedefliyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın