Konforla Şıklığın Buluştuğu Yumuşacık Pijamalar

LC Waikiki Pijama Koleksiyonu’nda yer alan zarif modeller, soğuk havalara karşı koyan soft renkleri ve yumuşacık dokusuyla sizleri uykuya davet ediyor. Pembe ve gri tonlarının çokça kullanıldığı koleksiyonda alt üst takımların yanı sıra peluş sabahlıklar da aynı konforu yatağın dışına taşıyor.

 

LC Waikiki’nin yeni sezon pijama koleksiyonu sahip olduğu özel dokusuyla uykuyu keyfe dönüştürüyor. Her zevke hitap eden desenlerin karşımıza çıktığı koleksiyonda zarif renkler dikkat çekiyor. Pembe ve gri tonlarının birlikte kullanıldığı koleksiyonda renk ve motifler romantik bir atmosfer yakalıyor.

Floral desenlerin yanı sıra puantiyeli detayların da yer aldığı LC Waikiki Pijama Koleksiyonu, canlı ve dinamik tavrı bir araya getiriyor. Ev giyiminde çabasız şıklık sunan koleksiyon, yumuşak, zengin ve ipeksi dokularla içleri ısıtırken günün her saatinde sokak stilini yansıtmak isteyenlere hitap ediyor.

LC Waikiki Pijama Koleksiyonu uykunun yanı sıra evde geçirilen keyifli anlarda da rahat ve şık olmak isteyenlere alternatif sunuyor. İster alt-üst takım ister ayrı ayrı kullanılabilen eğlenceli tasarımlardan oluşan koleksiyon yumuşacık dokunuşlar vadeden pelüş sabahlıklarla kombinlenebilir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak