Kot Etek Altına Hangi Ayakkabı Giyilir: Nasıl Kombinlenir?

Kot Etekler Hangi Ayakkabılar İle Kombinlenir?

Kot etekler her mevsimin her devrin kurtarıcısıdır. Kolay kolay modası geçmez ve zamansız bir şıklığı vardır. Spor bir görünümü olsa da doğru kombinlendiğinde şık bir görünüme de kavuşabilir. Uzun, kısa, dar, kalem, önden düğmeli, çan ya da yırtık görünüme sahip kot etekler her dolapta bulunması gereken yıldız parçalardır. Kot etekler doğru kombinlenmelidir. Doğru kombinlenmediği taktirde istenilenin dışında kötü bir hale dönüşebilir. Kıyafeti gösteren en önemli parça ayakkabı olduğundan burada da ayakkabı seçimi oldukça önemlidir.

Kot Etek Altına Hangi Ayakkabı Giyilir?

Yazın terlikler ve sandaletlerle, kışın botlar ve topuklu ayakkabılarla kombinlenebilen kot etekler spor ayakkabılar ile her mevsim stil sahibi olmayı sağlar.

Kot eteğinizi herhangi bir tişörtle giyip spor ve rahat bir görünüm elde etmek istiyorsanız sneaker ve sandaletler doğru tercih olacaktır. Çan formda olan kot etekler ise yine sandaletlerle hem şık hem spor bir görünüme bürünebilir.

Önden düğmeli ve dar kot etekler özellikle dolgu topuklu sandaletlerle çok şık olacaktır.

Dar ve kısa kot etekler uzun çizmelerle çok şık durabilir. Aynı etekleri babetlerle de kombinleyebilirsiniz.

Kalem kot eteklerin ise daha kadınsı bir duruşu vardır. Bu eteklerin vazgeçilmezi stilettolar ve topuklu kısa botlardır.

Asi görünümlü yırtık, yamalı ve renkli kot etekler ise yine topuklularla ve kalın tabanlı botlarla uyum sağlayacaktır.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın