Küçük Gözler Makyajla Nasıl Büyük Gösterilir?

Gözler Nasıl Büyük Gösterilir

Klişeleşmiş bir kelime ile konuya giriş yapmak istiyorum. Çirkin bayan yoktur kendine bakmayan bayan vardır diye. Çok doğru kendimize ayıracağımız bir kaç dakika ile harikalar yaratabiliriz. Bu işi yaparken başkaları için değil kendimize olan saygıdan kendimizi sevdiğimiz için yapmalıyız. Doğuştan bazılarımızın gözleri büyüktür küçültmek için uğraşır, bazılarımızın da gözleri küçüktür oda gözlerinin daha büyük göstermeye uğraşır.

Makyajla Gözler Nasıl Büyük Gösterilir?

Hanımlar bilir ki ! Girdikleri ortamda ilk dikkat çeken gözleri ve dudaklarıdır. Küçük gözlerine çözüm arayan sevgili genç kızlarımız ve değerli hanımefendiler sizlere makyaj yaparken uygulayacağınız bir kaç tüyo vereceğim o güzel gözleriniz derin bir anlam kazanacak girdiğiniz davetlerde dikkatleri üstünüze toplayacaksınız. Hatta fotoğraf karelerinde olmaktan hoşlanmayanlar bundan böyle fotoğraf karelerinde gözlerinin gizemini görünce mutlu olacak. İlk olarak göz altlarınızın mor halkalarından başlamalısınız. Mor halkaları yok etmenin yolu düzenli uykudan geçer. Lütfen uyku düzenimize dikkat edelim. Bu halkaları kapatmak için kapatıcılar imdadımıza hemen yetişecektir.

Bayanların vazgeçilmez olan eylenirler. Ama eylenırın beyaz olanını tercih edip gözkapakarınızda kullanarak gözünüzün aydınlığını orataya çıkarmaya ne dersiniz hanımlar. Rimer imdadımıza yetişecektir bu arada. Ama rimer kullanmadan önce kirpik kıvırıcı ile kıvırdıktan sonra rimel sürün.Kirpiklerinize yapacağınız ufak dokunuş gözlerinizi olduğundan büyük göstermeye yardımı olacaktır. Göz üstüne süreceğiniz kahverengi bir far gözünüzün büyük gözükmesine zemin hazırlayacaktır.

Her şeyi yola koyduk derken kaşlarımızı unuttum: Kaşlar gözlerimizin yalın halini ortaya sergileyen organımızdır. Kaşlarınızı kalın tutmamaya özen gösterirken; çokta ince olamamasına dikkat edin diyorum. Gözlerinizin daha büyük görünmesi için yapacağınız basit hilenin biride göz altlarınıza süreceğiniz açık renk bir far ile farkındalığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Son rötüşe gelince; göz pınarlarınıza ufak bir dokunuşla süreceğiniz toz bir aydınlatıcı gözleriniz deki büyüyü ve gizemi ortaya çıkardığı gibi küçük gözlerinizi büyük gösterecektir.

Evet hanımlar istedikten sonra biz bayanların başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Bunun için önce kendimizi sevmekten başlamalı, sonra kendimize duyduğumuz saygıdan dolayı kendimize bakmayı adet haline getirmeliyiz. Bunun içinde ne yaparsam yapayım gözlerim küçük buda benim sinirlenmeme neden oluyor huzursuzum gittiğim davetlerde diye dert yanacağınıza. Ufak makyaj hileleri ile mükemmel olan gözlerinizde ki gizemi ortaya çıkarmaya ne dersiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın