Kusursuz Gece Makyajı İçin Ünlülerin Tercihi

Özel gecelerde güzel bir gece makyajı her kadının hayali. Peki, bu konuda yeterince bilginiz var mı? Siz de Hollywood yıldızları gibi gecenin starı olmak istemez misiniz? Cevabınız “Evet” ise o zaman ünlü yıldızların en çok tercih ettiği ürünleri incelediğimiz yazıya davetlisiniz…

 

Kusursuz Makyajın İlk Aşaması; Nemlendirme

Drew Barrymore da cildi nemlendirmenin öneminin fakında ki,  Glamglow’un cildi rahatlatan ve nemlendiren  aynı zamanda ışıltı da kazandıran bu maskesinden vazgeçmiyor. Makyaja başlamadan önce ürün yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanır, ciltte 10-20 dakika bekletilir fazlası cildi durulamadan yumuşak bir mendil yardımıyla alınır.

Göz Altlarının Nemlendirilmesi

Makyajdan önce göz etrafı  göz altları için özel bir ürünle nemlendirilmeli. Aksi taktirde göz altında oluşan pürüz ve topaklanmalar kötü bir görüntüye sebep olacak. Makyaj artisti Kelsey Deenihan, yetenekli oyuncu Allison Williams’ı hazırlarken yoğun nemlendirici ve yatıştırıcı etkili Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado göz çevresi kremini kullandı.

Işıl Işıl Parlayan Bir Cildin Vazgeçilmezi; Fondöten

Cate Blanchett gibi pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmak istiyorsanız “micro-fil” teknolojisiyle geliştirilmiş Giorgio Armani Luminous Silk Foundation tercih etmelisiniz. İpeksi dokusuyla orta kapatıcılıktaki formül kırışıklıkların görünümünü hafifletiyor, renk tonunu eşitliyor, cildi aydınlatıyor, nemli ve ışıltılı bir bitiş sağlıyor.

 

Yanaklarda Doğal Pembelik

Yanaklara doğal pembemsi bir görünüm veren Nars The Multiple In Orgasm aynı zamanda dudaklara ve gözlere de uygulanabilen stick formuyla büyük rahatlık sağlıyor. Gisele Bündchen’in ürün hakkında düşünceleri: “Bu allık cildime kumsaldan yeni dönmüşçesine taze ve tatlı bir güneş öpücüğü konduruyor.”

Gece Makyajının Vazgeçilmezi; Concealer

Ciltteki yorgunluk izlerini kapatmak aynı zamanda parlaklık vermek için kullanılan concealer zamanla makyajın vazgeçilmezi haline geldi. Concealeri göz altlarına, burun kemiği üzerine, kaş altlarına, elmacık kemiklerine ve nazolabial çizgilere de uygulayabilirsiniz. Zoë Kravitz tercihini Yves Saint Laurent Beauty Touche Eclat Concealer’ından yana kullanmış. Ürün hakkında yorumunu merak edenlere: “Henüz bitmeden yenisini edindiğim Touche Eclat’dan çantamda daima bir tane var. Uzun uçuşlardan sonra bile yüzümdeki yorgunluk izlerini anında siliyor.”

Kusursuz Eyeliner İçin…

Kırmızı halıda eyeliner’la keskinleştirilmiş göz makyajından vazgeçmeyen Jessica Alba, Shiseido Automatic Fine Eyeliner’ın kusursuz bir çizgi çekmeyi kolaylaştırdığını belirtiyor. Eğer eyeliner uygulamayı henüz yeni öğreniyorsanız, kalem formundaki bu keçe uçlu eyeliner işinizi kolaylaştıracak.

Takma Kirpik Etkisi

Ünlü yıldızların vazgeçilmezi olan, senelerdir en çok satan Dior Diorshow Pump’N’Volume Instant Oversize Volume Squeezable Mascara formülünü yeniledi. Sıkılabilen esnek tüpü sayesinde fırçayı yeterli miktarda ürünle dolduran mekanizması ve kremsi formülüyle kirpiklere ekstra hacim kazandırıyor. Bu ürün Michelle Williams’ın da vazgeçilmez ürünleri arasında.

Pürüzsüz Dudaklar

Son dönemlerde Hollywood yıldızlarının favori kırmızı halı ruju Chanel Le Rouge Crayon de Couleur. 12 harika renkten oluşan ruj satenimsi pürüzsüz bitiş sağlıyor. Jessica Biel’in en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alan bu ürün aynı zamanda uzun süre kalıcılık vadediyor.

 

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak