Küt Kesim Saç Modelleri

Uzun olan saçlarınızın sıradanlığından sıkılmış olmalısınız. Şüphesiz her kadın değişimi sever. Kuaför de değişimin en çok yapıldığı güzellik merkezlerinden birisidir. Saçlarınızın boyunda kararsız kaldıysanız, ya da her gün düzleştirip şekil vermekten de sıkıldıysanız, artık değişimin ve rahatlığın size ulaşmasını sağlayın.

Hem şık hem de rahat kullanımlı bir saç küt kesimli saçlardır. Bu saçlar, rahatça şekil alabilir, bir tokayla tutturup dışarı çıkabilirsiniz, temizlenmesi, taraması oldukça basit olan küt kesimli saç modellerini pek çok kadın tercih etmektedir. Küt kesimli saçlar tek bir boy ve model halinde değildir. Kendi arasında onlarca çeşide sahip olan küt kesimli bayan saç modellerini, istediğiniz boyda ve modelde kestirebilirsiniz.

Attractive sideswept medium layered Bob Hair

Asimetrik kesimli küt saçlar, perçemli küt saçlar, omuz üstünde dümdüz kesime sahip olan küt saçlar olmak üzere farklı modelleri vardır. Küt kesime sahip olan bu saçları isterseniz günlük olarak, isterseniz de özel günlerde dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Hafif dalgalı bir görüntü vererek, özel davetlerde yerinizi şimdiden alabilirsiniz. Aynı şekilde günlük kullanımda da düzleştirip ya da hafifçe maşa yapıp kullanabilirsiniz.

Farklı bir saç kesimi olduğu için ve zaten her şekilde dikkat çekeceği için, dilediğiniz şekli rahatlıkla verebilirsiniz. Her ten rengine de yakışabilen bu saç modellerini bütün kadınlarda görmekteyiz. Rihanna’nın kullandığı model de küt kesimli saç modellerine girmektedir.  Gülben Ergen’de de yıllardır bu modelin farklı kesimlerini ve boylarını görmekteyiz. Küt saçlar kulak hizasında olursa, dağınık bir şekilde bile rahatlıkla ve şıklıkla kullanılabilir. Saçınızın tepesine krepe attığınızda bile, asil ve şık bir görünüme sahip olacaksınız. Bu kadar bilgi sizi küt kesimli saçlara götürebilir artık. Hem taraması, temizlenmesi hem de şekil vermesi çok kolay olan bu saçlara siz de sahip olabilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın