LC Waikiki’den Vintage Temalı Yeni Modest Koleksiyonu!

42 ülkede 900’e yakın mağaza ile hizmet veren LC Waikiki yeni Modest Koleksiyonu’nu tanıttı. LC Waikiki 2019 Modest Koleksiyonu teması Vintage…

Her sezon ürün yelpazesini daha da genişleten L C Waikiki, 2018/2019 Sonbahar Kış Sezonu Modest Koleksyionu’nunda yer alan parçalarını tüketicilerle buluşturuyor.

Teması Vintage olarak belirlenen LC Waikiki 2019 Modest Koleksiyonu içerisinde her tondan kombin yaratabileceğiniz ürünler yer alıyor.

LC WAİKİKİ 2019 MODEST KOLEKSİYONU’NDA BİZİ NELER BEKLİYOR?

Kahverengi tonlarının hakim olduğu LC Waikiki 2019 Modest Koleksyionu içerisindeki ürünlerin tümü vintage kütüphane tarzından ilham alınarak tasarlandı.

2018/2019 Sonbahar-Kış Sezonu’nun en öne çıkan detaylarından biri olan leopara da yer verilen koleksiyonda triko ön plana çıkıyor. Koleksiyonda; ekose etekler, kaşe kabanlar, dokuma pantolonlar bu kışı şık geçirmek isteyen kadınları bekliyor.

SPOR SEVERLER İÇİN AYRI KOLEKSİYON: ADRENALİNE!

Sporu yaşam felsefesi haline getirmiş müşterilerini de düşünen LC Waikiki, yalnızca spor ürünlerin olduğu Adrenaline koleksiyonunda mor ve lila renkli ürünlere ağırlık vermiş. Adrenaline koleksiyonundaki ürünlere neon detaylar eşlik ediyor.

ABİYE KOLEKSİYONU: GLAM!

2019 Yaz Sezonu için hazırlanan Glam koleksiyonunda ise abiye ürünler bulunuyor. İlk defa tanıtılan Glam koleksiyonundaki parçalarda 1980’li yıllardan esinlenildiği gözleniyor.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın