LCW Home Sevgililer Günü Özel Hediyeleri

LCW Home’da “Sevgililer Günü”nün simge rengi kırmızının ön planda olduğu koleksiyonda nevresim takımından bornoza, mutfak havlularından aksesuara kadar birçok alternatif yer alıyor.

LCW Home, Sevgililer Günü’nde çiftlere özel nevresim takımları, sloganlı yastık kılıfları ve bornozlarla eğlenceli mesajlar içeren hediye seçeneklerinin yanı sıra kutlama yemeğini evde yemek isteyenler için runner ve amerikan servisi, supla, sloganlı kupalar ve kaseler sunuyor.

 en-guzel-sevgililer-gunu-hediyeleri

LCW Home’da sevgililer gününe özel Disney’in en sevilen karakterlerinden Mickey ve Minnie’nin birbirinden tatlı pozlarıyla renklenen nevresim takımları ve eğlenceli mesajlar içeren yastık kılıfları bulunuyor. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan LCW Home, “Sevgililer Günü” özel koleksiyonu ile evinizin her noktasına sevgi getiriyor.

Yüzde 100 pamuklu ve sık dokuma tekniğiyle üretilen LCW Home ürünleri, sizin ve sevdikleriniz için ürün güvenliğini ve insan sağlığını da yine ön planda tutuyor. Türkiye genelinde 56 yurt dışında 40 olmak üzere toplamda 96 mağazada bulunan LCW Home ürünlerine ayrıca www.lcwaikiki.com web sitesinden de ulaşabilirsiniz.

en-guzel-sevgililer-gunu-hediyesi

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın