Londra Fashion Week Başladı!

Avrupa’nın prestijli moda haftalarından biri olan Londra Fashion Week nihayet başladı. Bir süredir gözler Amerika’nın New York şehrindeydi ve orada son bulan moda haftası ile birlikte gözler Avrupa’nın batısındaki moda haftasına çevrildi.

New York’taki kadar yoğun bir ilgi olmayacak olsa da prestiji yüksek olması sebebiyle moda dünyasının bir gözü Londra’da olacak. Markaların yarış içerisinde yeni tasarımlarını sunması bekleniyor.

İlk günleri daha çok aktiviteler eşliğinde şovlarla kapatan Londra’da geriye kalan günlerde ise tam anlamıyla start verilecek. Çünkü podyumda daha fazla giysilere yer verilecek.

Öne çıkanlar ise fiyonk şapkalar, çivili stilettolar, geniş topuklu ayakkabılar ve kadife kıyafetler diyebiliriz. Ve tabi ince giysiler, şık ve sofistike giyim Londra’nın bahsettirdikleri oldu.

19 Şubat’a Kadar Devam Edecek!

Cuma günü start verilen Londra’nın moda haftasında podyum 19 Şubat’a kadar önemli markaları ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta New York’da podyumda bulunan bazı markalar da yine hız kesmeden Londra’da yer alacak.

Katılımcı marka ve ülkelerin daha çok Avrupa’dan olduğunu görmek ise bir başka detay diyebiliriz. Hollanda, Almanya, Fransa gibi ülkelerden tasarımlarını sunmak için gelen çok sayıda tasarımcının olduğu aktarıldı.

Londra’da en merak edilen gösteriler ise Victoria Beckham ve Burberry markası olacak. Her ikisi de bugün itibarı ile podyumda yerini alacak. Hafta sonu olması sebebiyle katılımın ise en yüksek olduğu gün olması muhtemel görünüyor.

İrem U.

Aysha Dergi Yazı İşleri Müdürü olan İrem Uluerciyes, moda, güzellik, stil, güncel konularda yazılar yazıp, alanında uzman isimlerle röportajlar gerçekleştirmektedir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın