Makyaj Öncesi: Göz Çevresi Nemlendirme

Güneşin yüzünü artık tamamen kaçırmaya niyetli olduğunu fazlasıyla belli ettiği günleri yaşıyoruz. Havaların soğuması ile birlikte ciltte nem kaybı artarken, önlem almamızı kolaylaştıracak nemlendirici bakım kremleri imdadımıza koşuyor. Burada dikkat edilmesi gereken bölgelerden birisi göz çevresi oluyor. Maalesef, göz çevresi daha hassas olduğu için yüzümüzde kullandığımız her nemlendirici kremi  göz çevresinde kullanmamamız gerekir.

Hassas ve toleranssız göz çevresi için şişkinlik giderici, yatıştırıcı ve nemlendirici bakım kremi Sensibio Eye Contour Gel, gliserin ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde göz çevresini derinlemesine nemlendiriyor. ToleridineTM* patenti ile cildin tolerans seviyesini yükseltmeye yardımcı olurken, cildin dış etkenlere karşı korunmasına ve daha dayanıklı hale getirilmesini sağlıyor. Bununla beraber, ciltte oluşan gerginlik ve rahatsızlık hissinin yatıştırılmasını destekliyor. İçerisinde bulunan kafein sayesinde gözaltı torbalanmalarını ve şişkinliğini ve ince çizgilerin görünümünü azaltıyor.
Koruyucu katkı maddesi ve parfüm içermeyen ürün yüksek göz ve göz çevresi toleransına sahiptir.

Sensibio Eye Contour Gel

Hassas ve tolerans seviyesi düşük ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olmasının yanı sıra kontakt lens kullanıcıları da rahatça kullanabilirler.

Sensibio H2O ile önceden temizlenmiş göz çevresine günde 1 veya 2 kez uygulanabilir. Cilt tarafından emilene kadar masaj yapılarak uygulanır. Sonrasında ise dilediğiniz şekilde makyaj yapabilirsiniz.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak