Makyajda Renkli, Doğal ve Marjinal Sonbahar

2017 sonbaharı iki farklı trend ile makyaj severlere süprizlerle dolu seçenekler sunuyor.

Bu trendlerden ilki son zamanlarda farklı makyaj alışkanlıkları ile marjinal seçenekler arayanların isteklerine cevap veren uygulamalar. Bu trend ile renkli kaşlar ve bu renklerle örtüşen eyeliner ve rujlar en çok göreceğimiz uygulamalar arasında yer alacak. Yani mavi kaş ile mavi ruju bir arada görürseniz sakın şaşırmayın. Bu uygulamalar makyajın masumiyet yüzünü zorlar durumda olsa da diğer taraftan sonbaharın hüzünlü ruh halini dağıtacak kadar da renkli.

İkinci trend ise klasik makyaj severlere uygulama fırsatı sunan “MAGIC OF NATURE” konsepti. Bu trend ile sonbahar doğasında yer alan kızıl kahveler, solmuş  yaprak sarısı renkleri göz makyajında tercih edilecek. Ayrıca  doğal ten görünümünü destekleyen  micro yapıda yarı transparan fondötenler ile ışıltılı ve sağlıklı  görüntü yine en çok tercih edilen makyaj uygulamaları olacak. 2017 Sonbaharını farklı kılan en önemli uygulamalar ise kaşlar. Doğal taranmış ve 80’li yılları çağrıştıracak kadar dağınık  kaşlar trend. Dudaklarda ise mat kırmızı ya da yine  dudak tonunda yarı transparan rujlar tercih edilecek. Eyeliner ise mavinin tonları ile doğaya atıfta bulunmakta.

Kısacası 2017 sonbaharı renkli, doğal ve marjinal seçenekler ile makyaj severlerin ruhunu harekete geçirecek dinamiğe sahip.

KRYOLAN HD MICRO FOUNDATION SMOOTHING FLUID – 260 TL

Kryolan HD Micro Foundation Smoothing Fluid yumuşak, yaşlanma karşıtı yapısı ve koruyucu filtreleri ile cildi zararlı UV ışıklarından koruyor. Yüksek çözünürlüklü kamera çalışmaları, fotoğraf, düğün makyajı, moda show’ları için yumuşak ve doğal bir görünüm sağlıyor. Kryolan HD Micro Foundation Smoothing Fluid cilde ince ve eşit bir şekilde dağıtılması için ince gözenekli sünger ya da fondöten fırçası ile uygulanması gerekiyor.

KRYOLAN HD CREAM LINER – CACAO – 117 TL

Kryolan Cream Liner şık ve kusursuz bir eyeliner için özellikle yoğun renk sağlayan göz makyaj ürünü. Damlamıyor, rahat uygulanıyor ve suya dayanıklı. Dayanıklılığı sayesinde, aynı zamanda profesyonel uygulamalar için de ideal.

KRYOLAN LIPSTICK SHEER – KATE  – 112 TL

Kryolan Lipstick Sheer dudaklara şık bir dokunuş sağlıyor. Aynı zamanda artan E vitamini sebebiyle Lipstick dudaklarınıza daha fazla bakım sağlıyor.

Kryolan Ürün Müdürü ve Make Up Artisti Tuğçe Dilaverler

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak